RCD Mallorca – FC Barcelona: De tres en tres cap a Son Moix

RCD Mallorca – FC Barcelona: De tres en tres cap a Son Moix

El FC Barcelona visitarà el conjunt mallorquí per defensar la primera posició a la taula classificatòria en una setmana de doble compromís de Lliga

Juga el líder. El Barça farà el seu quart viatge a domicili aquesta temporada per disputar la setena jornada de Lliga contra el RCD Mallorca. Després de la remuntada contra el Celta, els blaugranes buscaran una nova victòria aquesta nit a les 21.30 hores per mirar de mantenir la primera posició.

Infranquejables contra el Mallorca

El Barça arriba al duel contra el conjunt balear en un gran moment de forma, encadenant sis victòries de manera consecutiva. Ara bé, els de Xavi Hernández no poden abaixar la guàrdia. Les 31 vegades que els culers han visitat el conjunt balear, els mallorquins han estat capaços de retenir els tres punts en deu ocasions.

Un dels objectius per al partit d’aquesta nit serà mantenir la tònica habitual dels darrers enfrontaments contra el Mallorca: no encaixar gols. En els darrers tres partits disputats a Son Moix, la porteria blaugrana s’ha mantingut imbatuda.

Els 20 convocats

L’entrenador del FC Barcelona, Xavi Hernández, ha convocat els següents vint jugadors per viatjar a Mallorca. Ter Stegen, João Cancelo, Balde, R. Araujo, I. Martínez, Gavi, Ferran, Lewandowski, Raphinha, Iñaki Peña, João Félix, Christensen, Marcos A., Romeu, S. Roberto, Gündogan, Kounde, Astralaga, Lamine Yamal i Fermín. Frenkie de Jong i Pedri seran baixa per lesió.

El Mallorca busca la primera victòria a casa

En aquest primer tram de temporada, el RCD Mallorca suma una victòria, dos empats i tres derrotes. Un total de cinc punts que el situen en la setzena posició de la taula classificatòria. L’única victòria de l’equip de Javier Aguirre ha estat en la visita a Balaídos contra el Celta. Amb la visita del FC Barcelona, els mallorquins intentaran sumar els tres punts com a local per primer cop aquesta temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut