Balde, culer fins al 2028

Balde, culer fins al 2028

L'acte de signatura del nou contracte del jugador del planter es farà aquest dijous 21 de setembre, a partir de  les 13.15 hores, a la gespa del camp Tito Vilanova

El FC Barcelona i el jugador Alejandro Balde han arribat a un acord per renovar el seu contracte fins al 30 de juny del 2028. La clàusula de rescissió queda fixada en 1.000 milions d’euros.

L'acte de signatura del nou contracte del jugador del planter es farà aquest dijous 21 de setembre, a partir de les 13.15 hores, a la gespa del camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb el programa següent:

  • Acte de signatura del jugador.
  • Parlaments del president Joan Laporta i del jugador Alejandro Balde.

La banda esquerra té nom: Alejandro Balde 

Amb la renovació, Balde reafirma que continua sent l'amo i senyor de la banda esquerra. Va arribar al FC Barcelona el 2010, quan tan sols tenia sis anys. Des d'aleshores el lateral ha anat cremant etapes, i fins i tot en les categories inferiors va arribar a anar un any avançat. Per exemple, quan encara era cadet, ja disputava partits com a juvenil. 
 
Va ser la temporada 2020/21 quan el jugador va començar a deixar-se veure pel primer equip. Aquell curs el va iniciar fent la pretemporada i aquell mateix estiu va debutar en un partit amistós contra el Nàstic. Gràcies a les grans actuacions es va guanyar una posició en el primer equip i va començar la campanya com a suplent de Jordi Alba. 

No va trigar gaire a oficialitzar el seu debut. El 14 de setembre, en un partit de Champions contra el Bayern de Múnic va sortir en el lloc del 18 blaugrana i  va disputar els seus primers minuts amb la samarreta. Tot i que aquell any ja va deixar entreveure la seva qualitat, va ser la temporada 2022/23 que es va consolidar com a titular indiscutible en la seva posició. 
 
Des del seu debut, Alejandro Balde ha demostrat que és un lateral dotat físicament i tècnicament, explosiu i amb una velocitat estratosfèrica que li permet incorporar-se a l'atac. A hores d'ara ja acumula 56 partits amb el primer equip, ha sortit 43 vegades en l'onze inicial, ha marcat un gol i repartit sis assistències. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut