FC Barcelona - Anvers: Els blaugranes també brillen a Europa (5-0)

FC Barcelona - Anvers: Els blaugranes també brillen a Europa (5-0)

L'Estadi Olímpic Lluís Companys s'ha estrenat a la Champions amb una victòria incontestable dels de Xavi Hernández

El FC Barcelona també brilla a la Champions. Els blaugranes s'han imposat amb llum pròpia en la primera jornada de la competició de les estrelles. L'Anvers ha assistit al domini barcelonista que s'ha traslladat al fons de la porteria amb els gols de João Felix (2), Lewandowski, Bataille, en pròpia porta, i Gavi. Primera nit màgica i d'estrelles a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. I quina nit d'estrena a la Champions League per a la casa del FC Barcelona aquesta temporada 2023/24. 


La victòria contra l'Anvers s'ha gestat des del plantejament. Xavi Hernández ha proposat un onze ofensiu, que ben aviat ha donat felicitat als culers. Bona prova també ha estat el mig del camp format per Frenkie de Jong, Gündoğan i Gavi. Tres migcampistes amb vocació atacant que han acompanyat la tripleta atacant formada per Raphinha, João Félix i Lewandowski. Molt associatius amb els laterals Cancelo i Balde. Ben escudats pels dos centrals Kounde i Christensen. Ter Stegen ha viscut en la tranquil·litat.  

João feliç i els blaugranes, també

Després d'uns primers minuts de govern per part del conjunt belga, el Barça s'ha assentat amb la possessió. Un joc combinatiu que ha propiciat la primera alegria de la Champions 2023/24. Si a la ciutat d'Anvers tenen un museu de diamants, els de Mark van Bommel han assistit a l'exposició brillant de Lewandowski, Gündogan i João Félix. El portuguès ha enaltit la jugada del 22 i del per continuar polint el seu talent com a blaugrana. És un goig veure inspirat el 14. Segon partit de titular i segon gol amb el FC Barcelona. 

El recital del davanter João ha fet més feliç a la parròquia culer. Aquesta vegada els quirats de l'ex de l'Atlètic de Madrid s'han exhibit en el regat i en la passada. Una assistència màgica perquè Robert Lewandowski eixamplés el marcador; el polonès s'ha apuntat la seva diana 100 en competicions europees. 2-0 i els de Xavi han somrigut més en una primera part de pur control barcelonista -encara que els belgues han intentat tenir pinzellades de qualitat en la possessió-. Raphinha ha forçat Bataille a marcar-se en pròpia porta i cantar el tercer d'una nit magnífica.

En vint-i-dos minuts, el Barça ha construït tres gols. Una estadística que els blaugranes han registrat a la Champions per segona vegada en la seva història; la primera va ser el curs 2008/09 al camp del Basilea. Ara, la muntanya de Montjuïc ja guarda marques sensacionals de l'equip de Xavi Hernández. Un conjunt que ha emanat resplendor durant la primera meitat als ulls dels 40.989 espectadors i espectadores congregats a l'estadi. Encara, però, faltaven capítols exitosos en el matx. 

Passió de Gavi i inspiració de João

El següent nom que ha entonat la grada ha estat el de Gavi. Bé podria haver sigut per l'entrega que ha ofert durant tots els minuts que ha estat sobre el camp i que ja forma part del seu ser, però ha estat pel seu també tradicional petó a l'escut quan marca gol amb el Barça. El s'ha apuntat el quart d'una jornada plena de material audiovisual radiant. Aquest 4-0 ha suposat l'estrena anotadora del migcampista andalús a la màxima competició continental. 

Els de Xavi han donat continuïtat a la quotidianitat del gol en aquesta jornada u. Amb un nom que ja comença a ser habitual en el lluminós. El menino encara no havia acabat la seva aportació estel·lar en la seva estrena a la Champions amb el Barça. Perquè encara quedava celebrar la seva segona diana, aquesta vegada després d'una assistència de Raphinha. La gresca acústica de l'estadi ha augmentat amb un 5-0 incontestable. I més també quan han entrat a la gespa Ferran Torres i Lamine Yamal. El 27 ha escrit la seva primera aparició a la Champions League, així com Fermín López.   

Els nous protagonistes han mantingut l'actitud de l'equip. Possessió i fam de més festivitats. El jove davanter ha volgut enaltir la seva història en la Champions, sent el debutant més jove del Barça en aquest torneig, amb el sisè de la nit, però no ha pogut ser. Tampoc per les botes de Lewandowski o Ferran Torres. Però no ha importat que l'Estadi Olímpic Lluís Companys no cantés cap diana més. El Barça ha tornat a brillar a Europa, ha tornat a repetir un 5-0 per segon partit consecutiu, amb una golejada sense discussió. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut