Mark van Bommel:

Mark van Bommel: "Estic molt content de tornar a ser aquí"

El técnic del Royal Anvers ha elogiat el conjunt de Xavi Hernández en la prèvia del duel i considera el FC Barcelona el rival més difícil contra el qual jugaran / FOTO: ROYAL ANTWERP

Més de quinze anys després Mark van Bommel torna a Barcelona, aquest cop com a entrenador del Royal Anvers. En la roda de premsa prèvia al primer partit de la Lliga de Campions, el tècnic del conjunt belga ha recordat la seva etapa com a blaugrana i la seva relació amb Xavi: "És genial tornar a ser aquí. Xavi sempre m'ha rebut amb els braços oberts. La veritat és que tinc molt bons records de Xavi, no només com a futbolista, sinó com a persona. Estic molt content de tornar a ser aquí".

"El Barça serà el rival més difícil contra el qual hem jugat"

Tot i ser un partit ple de records per a Van Bommel, l'exblaugrana és conscient de la dificultat que suposarà el partit de demà a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. De fet, el tècnic neerlandès ha admès que el FC Barcelona "serà el rival més difícil contra el qual hem jugat". 

Sobre l'actual Barça, l'entrenador del conjunt belga ha elogiat la seva qualitat en les diferents posicions: "Crec que la davantera del Barça és una de les millors de la Lliga de Campions. De fet, en totes les posicions és un equip excel·lent". 

El darrer partit contra el Betis i la progressió ascendent de l'equip de Xavi Hernández no han passat desapercebuts. Van Bommel ha assegurat que l'equip està en el camí d'arribar al seu nivell màxim. També ha reconegut que "Si parlem de la Champions League, hem de parlar del Barça. L'equip de Xavi ha de continuar per aquest camí i podria acabar guanyant la Champions". 

"És increïble poder jugar contra un equip d'aquest nivell"

Van Bommel ha anat a la sala de premsa acompanyat del jugador Jelle Bataille. El lateral ha reconegut que veu la majoria dels partits del FC Barcelona: "Tothom veu els partits del Barça o, com a mínim, els vídeos amb els millors moments del partit". També ha emfatitzat l'oportunitat que suposarà el partit de demà: "És increïble poder jugar contra un equip d'aquest nivell. Intentarem fer-ho de la millor manera que puguem", ha assegurat el jugador de 24 anys.

Un cop acabada la roda de premsa, Bataille i Van Bommel s'han unit a la resta de l'expedició belga per trepitjar per primer cop la gespa de l'Estadi de Montjuïc, on han fet l'entrenament previ al que serà el primer partit del Royal Anvers a la Lliga de Campions. El matx es disputarà demà a les 21 hores (horari de Barcelona). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut