Xavi: “És el moment de fer el pas endavant a la Champions”

Xavi: “És el moment de fer el pas endavant a la Champions”

El tècnic explica que es presenta “l’escenari perfecte” per signar un paper millor que el dels últims anys a Europa

La música de la Champions sonarà d’aquí a unes hores per primera vegada a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. Després de l’exhibició de dissabte contra el Betis, Xavi Hernández creu que es presenta “l’escenari perfecte” per signar una Champions a l’altura de la història de l’equip, millor que la dels dos últims anys. “És el moment de fer el pas endavant a la Champions. Comencem a casa, amb la nostra afició, i arribem en un gran moment”, ha declarat en la roda de premsa prèvia al partit d’aquest dimarts.

El tècnic de Terrassa ha reconegut que el primer objectiu a la competició “és intentar passar com a primers de grup i ser al bombo del sorteig dels vuitens de final”. Malgrat tot, ha explicat que això va de fets i no de paraules i que ja la temporada l’equip va complir amb el joc... però no amb els resultats. Enguany, la intenció és ajuntar joc i resultats.

La primera oportunitat per sumar els primers punts és aquest dimarts contra el Royal Anvers belga. “Destacaria les seves bandes, tant els laterals com els extrems. És un equip amb molt dinamisme, que va guanyar la seva Lliga l’any passat i que té un nivell tècnic important”, ha afirmat.

Xavi també té un gran record de Mark van Bommel, el tècnic dels belgues. “Va ser un gran company i era un jugador amb molta arribada i molt gol. Ara està fent un gran treball a Bèlgica”, ha afegit el de Terrassa. 

Araujo i Pedri, pel bon camí

Pel que fa a dues de les baixes de la convocatòria, Xavi ha explicat que tant Ronald Araujo com Pedri evolucionen favorablement. Especialment, el central, a qui Xavi veu preparat per a la cita de dissabte contra el Celta. “Podríem haver forçat” per a l’Anvers, però ha preferit ser prudent. Sobre el canvi, ha reconegut que “va molt bé però encara li falta una mica”.

El tècnic també ha explicat que les renovacions de Balde i Lamine Yamal van pel bon camí i que aviat hi podria haver notícies positives en aquest sentit. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut