La convocatòria per al duel contra el Betis

La convocatòria per al duel contra el Betis

Xavi Hernández ha fet pública la llista de jugadors que disputaran el partit contra els andalusos a l'Estadi Olímpic aquest dissabte (21.00 hores)

Torna la Lliga a l'Estadi Olímpic Lluís Companys! Després de dos partits consecutius lluny de casa i l'aturada de seleccions, la competició domèstica es reprèn per la porta gran. El conjunt de Xavi Hernández rebrà aquest dissabte a les 21.00 hores al Betis en un partit que promet ser de primer nivell.

Els blaugranes buscaran aconseguir els tres punts per continuar amb la bona dinàmica a la Lliga i agafar bones sensacions de cara el debut de dimarts a la Champions League contra l'Anvers.

Per aconseguir-ho el tècnic terrassenc ha convocat els següents 21 jugadors: Ter Stegen, João Cancelo, Balde, I. Martínez, Gavi, Ferran, Lewandowski, Raphinha, Iñaki Peña, João Félix, Christensen, Marcos A., Romeu, S. Roberto, F. De Jong, Gündoğan, Kounde, Astralaga, Lamine Yamal, M. Casadó i Unai, que entra per primer cop en una convocatòria oficial.

L'entrenador blaugrana, encara no podrà comptar amb Pedri ni Araujo per lesió i tampoc amb  Fermín López , ja que va ser expulsat amb el Barça Atlètic el passat diumenge. 

Darrer entrenament abans del duel

El conjunt blaugrana ha completat una última sessió abans del partit contra el Betis. Els jugadors disponibles del primer equip han completat un entrenament al Camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva. A banda, també s'han exercitat Astralaga, Unai Hernández i M. Casadó del Barça Atlètic.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut