Xavi:

Xavi: "Hem fet un molt bon mercat, però ara ens toca demostrar-ho"

El tècnic blaugrana ha sortit en roda de premsa prèvia al següent compromís de Lliga davant Osasuna i ha valorat el final del mercat de fitxatges entre altres temes

El Barça s'enfrontarà aquest diumenge davant Osasuna a la quarta jornada de Lliga i el tècnic blaugrana, Xavi Hernández ha sortit en roda de premsa prèvia a aquest enfrontament. En una compareixença marcada també pel final del mercat de fitxatges.

 

Repassem a continuació les declaracions més destacades de l'entrenador del Barça.

Un rival complicat a casa seva

"Osasuna és un rival intens, porten molts anys amb el mateix entrenador. Treballen molt bé i són un equip molt rocós. A casa seva sempre són més perillosos. Venen de quedar eliminats a Europa, però ens costarà, tenen bona plantilla i serà una sortida molt difícil."

"Els dos fitxatges han estat entrenant, estan bé físicament, demà decidirem. Iñigo ha entrat a la llista, li falta un poc més de ritme. Però estic molt content de tenir-lo a la plantilla, és un gran fitxatge per les seves habilitats."

Un gran mercat de fitxatges

"Veurem si tenim millor equip que l'any passat, a final de temporada et diré. Estic molt satisfet, crec que l'equip ha fet molt bona feina i ens hem reforçat molt bé. Els jugadors que han sortit ha estat perquè ells han volgut, és la seva decisió. Per això, ens hem mogut de pressa per reforçar l'equip. Balanç molt positiu sobretot veient la situació que té el club."

"La nota pel mercat és un 10, molt bona. S'ha treballat de manera excel·lent, els "timmings" eren difícils, perquè depeníem d'algunes sortides. Hem pogut gastar molt poc en aquest mercat. És un mercat molt bo, però ara ens toca a nosaltres demostrar."

"João Félix ens encaixa al 100%, sempre ens ha agradat a tots. És un talent natural, és ràpid i té gol. Pot marcar diferències. Pot jugar de nou, com a l'esquerre i pot anar a dins. Es pot adaptar, ja que és molt versàtil. Li donem la benvinguda i crec que ens pot ajudar molt durant la temporada."

"Jo crec que Cancelo i Balde són totalment compatibles. Tots els jugadors de la plantilla poden jugar alhora menys els 3 porters. Som un equip ofensiu i volem que els laterals pugin i s'incorporin a l'atac. Cancel·lo és molt versàtil, pot jugar a moltes posicions i ens donarà moltes variants."

"L'objectiu és que Ansu triomfi al Barça"

"No hem perdut a cap de les tres sortides. Tots tres poden tornar al Barça. Aquesta ha estat la seva decisió, volen jugar més. Aquí no regalem res, som el Barça i és molt difícil tenir minuts. Ells volen sortir per jugar més i tornar aquí."

"L'objectiu principal és que Ansu Fati torni. Ell necessita jugar i així m'ho va transmetre. Però Ansu és patrimoni del Club, i l'objectiu és que torni i que triomfi al Barça."

"Eric García em va dir que necessitava canviar d'aires. El vaig intentar convèncer de què no, però al final ha acabat sortint cedit. Per Abde, en canvi, tenim una opció de recompra. Ha insistit molt per marxar, i crec que ho hem solucionat bé."

Un grup de Champions que no serà fàcil

"A la Champions s'ha de demostrar, el grup que tenim és un grup d'aquesta competició i amb nivell d'aquesta competició. Volem quedar primers i passar de ronda. Sabem que hi haurà dificultats i que no serà fàcil."

"Veurem si l'equip pot lluitar per la Champions. No podem avançar res, competirem segur i donarem la cara. Per història estem obligats a lluitar. Serà complicat, però anirem pas a pas."

La importància del planter

"Veig molt bé a Lamine Yamal, és un jugador madur per tenir 16 anys. És conscient del que li està passant. Li agrada el futbol i és feliç. La gestió per part seva i nostra, està sent molt bona. No hi ha cap problema."

"Tenim els jugadors del planter per reforçar el primer equip. Tenim jugadors de molt nivell com Fermin o Lamal que ja tenen minuts. A més, Pau Cubarsí i Marc Casadó venen convocats demà. El Barça és això, hem de tirar de jugadors de casa. Si veig algú preparat, jugarà, l'edat no m'importa."

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut