Gavi, 100 partits amb el FC Barcelona

Gavi, 100 partits amb el FC Barcelona

El migcampista blaugrana és el jugador més jove de la història del Club a arribar a aquesta xifra

Gavi ha disputat aquest diumenge davant l'Osasuna el seu partit número 100 amb la samarreta del FC Barcelona. El jove migcampista blaugrana es converteix així en el jugador més jove de la història del Club a arribar a aquesta xifra amb 19 anys i 29 dies, superant Bojan Krkic.

100PARTITS_web_2023_24-CAT

Important des del primer dia

El de Los Palacios va debutar en partit oficial el 29 d’agost del 2021 davant el Getafe a l’Spotify Camp Nou (2-1) amb Ronald Koeman. Aquell dia, Gavi va substituir el que actualment és el seu capità, Sergi Roberto. I aquella mateixa temporada davant el Benfica a la Champions va jugar el seu primer partit complet.

El primer gol del migcampista va arribar el 18 de desembre d’aquell mateix any davant l’Elx. En la seva primera temporada va jugar 47 partits, va marcar dos gols i va fer cinc assistències només amb 17 anys.

Getafe29082021-VictorSalgado_pic_2021-08-29_fcbvsgetafe_58

A més, en aquella temporada es va convertir en el tercer jugador més jove a debutar amb el Barça a la Lliga en tot el segle XXI amb 17 anys i 24 dies. Només el superen Bojan Krkic (17 anys i 19 dies) i Ansu Fati (16 anys i 298 dies). La temporada passada Lamine Yamal es va unir a aquesta llista amb 15 anys i 290 dies.

Els rècords de Gavi 

Gavi ha estat titular en 79 dels seus primers 100 partits, el que ens demostra la importància que ha tingut a l’equip. A més dels cinc gols i 11 assistències que ha fet, destaca sobretot la seva actuació a la final de la Supercopa  2023 davant el Reial Madrid. Aquell dia, l’andalús es va convertir en el jugador més jove a marcar i fer l'assistència en el Clàssic en tot el segle.

El jugador del planter blaugrana també és el segon jugador de la Lliga més jove a arribar als 50 partits a la competició amb 18 anys cinc mesos i tres dies. Això ho va aconseguir davant l’Atlètic de Madrid el gener. Només el supera Iker Muniain l’any 2011 amb 18 anys dos mesos i 15 dies.

Des del primer moment, Gavi va demostrar que era un jugador especial, amb una qualitat molt destacada i sobretot una gran entrega i caràcter que l’han fet ser molt important a l’equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut