FC Barcelona - Cadis: Lliga, benvinguda a l'Estadi Olímpic Lluís Companys

FC Barcelona - Cadis: Lliga, benvinguda a l'Estadi Olímpic Lluís Companys

Els blaugranes buscaran la primera victòria de la temporada en l’estrena de la nova cosa culer en la competició domèstica

Tot a punt a l'Estadi Olímpic Lluís Companys per a acollir el primer partit oficial de la temporada. L’equip de Xavi Hernández estrenarà la nova casa blaugrana contra el Cadis diumenge a les 19.30 hores.

Després de l’empat sense gols contra el Getafe, el Barça vol aconseguir la primera victòria de la temporada davant l'afició culer. D’altra banda, el Cadis arriba a Barcelona amb la intenció de continuar el bon inici de temporada després de guanyar a casa contra l’Alabès (1-0).

Amb tots els sentits posats 

Tot i que històricament el conjunt andalús és un rival que li ha anat bé al Barça (21 victòries, 5 empats i 4 derrotes), cal anar amb compte. D'ençà que els gaditans van tornar a la Primera Divisió la temporada 2020/21, els blaugranes només han guanyat com a locals en el matx de l’anterior temporada -un empat i una victòria rival són els altres precedents-. Lewandowski i Sergi Roberto van ser els encarregats de materialitzar els gols que van donar els 3 punts als culers el curs 2022/23 (2-0). 

 

Amb baixes culers

Els culers buscaran sumar tres punts per primer cop aquesta temporada en el primer partit a l’Estadi Olímpic Lluís Companys amb algunes baixes com les d'Araujo, lesionat, així com Raphinha i l’entrenador Xavi Hernández. El jugador brasiler i l’entrenador van ser expulsats en el duel contra el Getafe i es perdran els dos pròxims partits. 

El Cadis vol mantenir la bona tònica

Amb la victòria a casa contra l’Alabès, el Cadis va aconseguir per primera vegada guanyar el partit corresponent a la primera jornada de lliga des del seu retorn a la divisió reina del futbol espanyol l’any 2020, ho van fer amb un únic gol de Fede San Emeterio en els primers minuts de partit. D’aquesta forma, els andalusos arriben a Barcelona amb la intenció de continuar sumant punts en l’inici de lliga sense Escalante, que es perdrà el partit després d’haver estat expulsat en la primera jornada de lliga. 

El conjunt dirigit per Sergio González buscarà seguir l’exemple de la temporada 2021/22, l’únic cop en la història que han guanyat a domicili contra el FC Barcelona. 

El Barça s'adhereix a la campanya de la Lliga contra el racisme

Per tal de visibilitzar el problema existent i d'actuar contra del racisme, la Lliga ha creat una campanya per posar-hi solució. I el Barça s'ha volgut adherir a aquesta campanya de sensibilització i de lluita, que pretén educar, prevenir i actuar en contra d'actituds xenòfobes en el món del futbol. 

Contra el Cadis, el capità del Barça durà un braçalet de la campanya, juntament amb el braçalet de capità típic blaugrana amb la senyera. A més a més, hi haurà cartells del projecte impulsat per la Lliga instal·lats per l'Estadi Olímpic Lluís Companys. I, per acabar, a la zona de la Tribuna Baixa, es deixaran braçalets als seients perquè el públic assistent se'ls pugui posar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut