Iñigo Martínez: “Sé on arribo i el que he de fer”

Iñigo Martínez: “Sé on arribo i el que he de fer”

El central basc destaca el seu caràcter competitiu en la seva presentació com a nou jugador del Barça

Parlar d’Iñigo Martínez és parlar de solidesa defensiva i d’experiència. El central basc, el primer fitxatge presentat aquest estiu, ja és un més a Can Barça. Aquest dijous, després de tres dies de treball a la Ciutat Esportiva, ha estat presentat de manera oficial com a nou jugador del FC Barcelona. “Estic molt content i molt feliç de poder formar part d’aquesta gran família. He rebut un tracte meravellós des del primer minut”, ha explicat a l’inici de la roda de premsa.

 

Ha assegurat que no ha estat fàcil deixar la seva casa, el País Basc, després d’una dècada jugant-hi. Però hi havia una raó de pes per canviar de club: “Quan et truca el Barça la resta d’equips queden en un segon pla, us ho puc garantir”. En aquest sentit, també ha reconegut que les paraules de Xavi van facilitar la feina “per poder fer el pas” cap a Barcelona. 

Quan et truca el Barça la resta d’equips queden en un segon pla

Iñigo Martínez

Arriba a un nou equip i a una nova ciutat, amb un nou idioma, el qual espera aprendre en poc temps. Però res d’això espanta Iñigo Martínez, un futbolista contrastat a l’elit del futbol i que també té clars els seus punts forts: “Destacaria el meu caràcter competitiu. Vinc a treballar com ningú. Sé on arribo, a quin club i el que he de fer”. 

En relació amb la seva lesió, que li ha impedit treballar amb els seus companys, ha estat clar. “La lesió de la fàscia és complicada. És una molèstia que dura un temps, però ara ja noto una gran millora”, ha comentat. No ha volgut mullar-se amb una data de retorn als terrenys de joc, però ha assegurat que després d’una breu intervenció ara fa unes setmanes ja detecta una bona evolució. “El més important és recuperar-me, no he parat de fer els meus exercicis durant les vacances”, ha afirmat.

Iñigo Martínez, durant la roda de premsa de presentació.
Iñigo Martínez, durant la roda de premsa de presentació.

Elogis de Laporta i Alemany

Abans de la seva intervenció han agafat el micròfon el president Joan Laporta i el director de Futbol Mateu Alemany. El primer ha reconegut que Iñigo Martínez era “un jugador molt desitjat” i ha assegurat que ara “la nostra defensa sortirà molt reforçada”. Mateu Alemany, per la seva banda, ha explicat que el seu nom ha estat a l’agenda culer des de fa més d’un any. “Érem conscients que hi havia una necessitat, a mitjà termini, de reforçar l’eix central de la defensa. El seu va ser pràcticament el primer nom que va sortir quan ens vam posar el repte de trobar un perfil similar al de Piqué”, ha detallat.

Un matí intens a la Ciutat Esportiva

Abans de comparèixer en roda de premsa, el nou defensa culer ha signat el seu primer contracte com a jugador del FC Barcelona i ha fet els seus primers tocs de pilota amb la samarreta culer. Ho ha hagut de fer al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva, ja que l’escenari habitual de les presentacions, l’Spotify Camp Nou, està en obres. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut