RC Celta - Juvenil A: Classificats per a vuitens (1-4)

El conjunt d'Óscar López ha derrotat al combinat gallec amb un hat-trick de Marc Guiu i un gol de Cristo

Continua el camí a la Copa del Rei. El Juvenil A del FC Barcelona ha aconseguit passar a vuitens de final després de derrotar al Celta de Vigo (1-4) en una eliminatòria a partit únic disputada en terres gallegues. Els culers han sentenciat la victòria amb tres gols de Marc Guiu i un gol de Cristo.

Marc Guiu marca el camí

El davanter català ha anat per feina i ha volgut deixa l'eliminatòria gairebé sentenciada a l'inici del duel. El de Granollers, al minut 8, ha caçat una centrada de Quim Junyent des de la banda esquerra al punt de penal i ha enviat la pilota al fons de la porteria amb una rematada amb l'interior del peu esquerre (0-1).

Vuit minuts més tard, Guiu ha calcat la jugada canviant l'assistent. Aquest cop ha estat Dani Rodríguez qui li ha posat l'esfèrica a la perfecció perquè el davanter, marques a plaer des de dins de l'àrea (0-2, min. 14).

Sentencien la victòria

A la represa, el Barça no ha volgut deixar escapar el duel. I és per això que Cristo ha posat el 0-3. Quan no feia ni gairebé un minut que havia sortit al terreny de joc, l'andalús ha perforat la porteria gallega (min. 46).

Més tard, Marc Guiu ha considerat que la seva feina no havia finalitzat i després d'un control ha firmat el hat-trick per posar la cirereta a un triomf que els permet seguir vius a la competició del KO. Cinc minuts després el Celta ha fet sumar el primer gol al seu comptador de la mà de Lucas Fengo, però ja ha estat massa tard per orquestrar una remuntada.

FITXA DEL PARTIT

Celta, 1
Barça, 4

Celta: Gonález, Ylyass, Noel Gonzalez, Gavián Crespo, min. 66), Buide, Burcio, Manuel Rodríguez (Lucas Fanego, min. 52), Marcos (Lucas Camba, min. 73), Antañon, Arcos (Hugo Busto, min. 52), Conde (fer Martínez, min 73).

Barça: Kochen, Joan Anaya (Juan Jernández (min. 74), Eman Kospo (Landry, min. 45), Rangel, Albert Navarro, Pau Prim (Bernal, min. 45), Nil Calderó, Brian Fariñas, Marc Guiu (Hugo Alba, min. 83), Dani Rodríguez, Quim Junyent (Cristo, min. 45)

Gols: 0-1, Marc Guiu (min.8); 0-2, Marc Guiu (min. 14); 0-3, Cristo (min. 46); 0-4, Marc Guiu (min. 14); 1-4, Fanego (min. 60)

Àbitres: Jesús López Fernández. Targetes grogues pels blaugranes Pau Prim, Nil Calderó i Cristo i pels gallecs M. Rodríguez, Miguel Conde, Antañón, Lucas Camba. També hi ha hagut vermelles per Yoel Crespo (Celta) i Dani Rodríguez (Barça).