Royal Antwerp – Barça Atlètic: Última jornada per sumar experiències

Royal Antwerp – Barça Atlètic: Última jornada per sumar experiències

(14:00 hores, M+ Liga de Campeones i UEFA.TV) El conjunt blaugrana té l’accés als setzens de final de la Youth League assegurat, i només en cas de victòria tindria opcions de passar directe als vuitens

El Juvenil A del FC Barcelona afronta aquest dimecres (14 hores) el partit corresponent a la jornada 6 de la fase de grups de la UEFA Youth League. El conjunt dirigit per Òscar López visita el Royal Antwerp belga a l’estadi Herman Vanderpoortenstadion per tancar la primera fase de la competició. El partit es podrà seguir en directe a M+ Liga de Campeones i a UEFA.TV.

Sumar aprenentatge en la competició

Els blaugrana, que són segons del grup H amb 12 punts de 15 possibles, ja tenen assegurada la classificació per als setzens de final de la competició. En el cas que el Juvenil A guanyi el seu partit a Anvers i posteriorment el Porto, actual líder del grup, no guanyi el duel contra el Xakhtar Donetsk, els blaugrana accedirien directament als vuitens de final.

Tot i aquesta opció, Òscar López es centrava en la vessant formativa d’un partit que permetrà tornar a veure els joves jugadors blaugrana competir en la UEFA Youth League. “És un partit molt important per a nosaltres quant a formació per als nois en una competició que requereix molta concentració”, deia el tècnic en la prèvia. El jugador Joan Anaya, per la seva banda, destacava que “si fem les coses com sabem i com les hem treballat aquests dies, els tres punts seran per a nosaltres”.

20 jugadors convocats

L’equip va viatjar a terres belgues aquest dimarts al matí, i a la tarda va fer una sessió d’entrenament a l’escenari del partit amb els 20 jugadors que formen la convocatòria. Cal tenir en compte que diversos jugadors del Juvenil A com Cubarsí, Marc Guiu, Héctor Fort o Kochen van formar part de l’expedició del primer equip, que jugarà a les 21 hores.

D’aquesta manera, la llista de convocats del Juvenil A d’Òscar López estava formada pels següents jugadors: Yaakobishvili, Aarón Alonso, Héctor Rangel, Landry Farré, Joan Anaya, Albert Navarro, Andrea Natali, Eman Kospo, Xavi Espart, Marc Bernal, Pau Prim, Brian Fariñas, Cristo Muñoz, Quim Junyent, Juan Hernández, Arnau Pradas, Nil Calderó, Dani Rodríguez, Hugo Alba i Òscar Gistau.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut