Darvich i Alemanya, a la final per penals

El jugador del Barça Atlètic lluitarà pel títol del Mundial Sub17 amb la seva selecció després d’eliminar l’Argentina en semifinals (3-3, 2-4)

El jugador del Barça Atlètic Noah Darvich disputarà la final del Mundial Sub17 d’Indonèsia amb la selecció d’Alemanya. El combinat germànic lluitarà pel títol després d’eliminar l’Argentina en el primer duel de semifinals, en un partit que s’ha decidit en la tanda de penals.

Amb Darvich com a titular i capità, Alemanya s’ha avançat aviat en el marcador amb un gol de Brunner, que ha rebut l’assistència del blaugrana. Abans del descans, però, Argentina ha capgirat el marcador amb dos gols de Roberto (36’ i 49’). En la segona part Alemanya ha tornat a donar-li la volta al resultat amb el segon gol de Brunner (58’) i un altre Moerstedt (69’). Quan tot semblava decidit, i amb Darvich substituït, el tercer gol de Roberto en el minut 97’ ha enviat el partit als penals.

Des dels onze metres, el porter alemany ha aturat els dos primers llançaments, i Alemanya s’ha acabat imposant per 2-4, després del 3-3 del temps reglamentari. En la final, que es disputarà el proper dissabte, Alemanya s’enfrontarà a França, que s'ha imposat a Mali en l'altra semifinal (2-1).