Duel blaugrana als quarts del Mundial Sub17

Després de superar els vuitens de final, les seleccions d’Espanya, amb vuit culers, i d’Alemanya, amb Darvich, s’enfrontaran amb un bitllet per a les semifinals en joc

El Mundial Sub-17 d’Indonèsia viurà un duel directe entre els jugadors del Barça que estan disputant el torneig. Espanya i Alemanya s’enfrontaran el proper divendres en els quarts de final, després que totes dues seleccions hagin superat els vuitens contra el Japó, en el cas d’Espanya, i contra els Estats Units, en el cas d’Alemanya.

Gols amb color blaugrana

La selecció espanyola, amb set dels vuits culers en l’onze inicial, va superar el Japó el dilluns en els vuitens de final amb una victòria per 2-1. Amb Héctor Fort, Cubarsí, Cuenca, Pau Prim, Quim Junyent, Juan Hernández i Marc Guiu en l’equip titular (Bernal va entrar en el tram final), el combinat espanyol es va avançar en els primers minuts amb un gol de Quim Junyent, però Japó va igualar el marcador abans del descans. El partit es va acabar decidint a un quart d’hora del final gràcies a un altre gol blaugrana, en aquest cas de Marc Guiu.

Aquest dimarts era el torn de l’Alemanya capitanejada per Noah Darvich, que s’enfrontava als Estats Units per classificar-se també per als quarts. La selecció alemanya ha superat els nord-americans per 3-2 en un triomf molt ajustat del combinat de Christian Wuck, ja que ha aconseguit el gol de la victòria en els últims instants. Darvich ha disputat 63 minuts i ha tornat a demostrar la seva qualitat sobre el terreny de joc.

L’enfrontament entre Espanya i Alemanya, amb un bitllet per a les semifinals en joc, es disputarà el proper divendres a les 15:30 hores (hora local, 9:30h a Barcelona).