Arrenca l’Europeu sub-19 per a quatre blaugranes

Arrenca l’Europeu sub-19 per a quatre blaugranes

La selecció espanyola, amb Aleix Garrido, Àlex Valle, Dani Rodríguez i Astralaga, arrenca la competició aquest dilluns a Malta

Aquest dilluns arrenca a Malta l’Europeu sub19, i ho fa amb la participació de quatre jugadors del Barça amb la selecció espanyola. Aleix Garrido, Dani Rodríguez, Ander Astralaga i Àlex Valle, que aquesta temporada ha jugat cedit a l’Andorra, inicien la competició després d’uns dies de concentració a Alfàs del Pi (Alacant). Una fase de preparació que també va comptar amb la participació d’Unai Hernández, Andrés Cuenca i Álvaro Cortés, que ha estat cedit aquest curs a la Damm, però que finalment van ser descartats pel seleccionador José Lana.

El combinat espanyol, que també compta amb els ja exblaugranes Ilias Akhomach, Víctor Barberà i Arnau Casas, va aconseguir la classificació per a l’Europeu de la categoria després de completar una Ronda Elit perfecta, i ha estat enquadrat en el grup B juntament amb Grècia, Islàndia i Noruega.

El debut dels blaugrana amb la selecció espanyola serà el dimarts 4 a les 21.15 hores, quan s’enfrontaran a Islàndia. El divendres 7 a les 18 hores jugaran contra Grècia, i tancaran la fase de grups el dilluns 10, a les 21 hores, contra Noruega.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut