Derrota en el debut de la LaLiga Promises Santander

Derrota en el debut de la LaLiga Promises Santander

Un gol als darrers compassos de partit ha donat la victòria al conjunt verd-i-blanc

La VII edició de LaLiga Promises Santander no ha començat de la millor manera pels blaugranes. En el partit de debut que s'ha disputat aquest divendres a la tarda, l'equip entrenat per Jordi Pérez i Cristian López ha caigut davant del Betis amb un gol als darrers minuts del duel. El conjunt verd-i-blanc ha sortit a per totes, ja que necessitava la victòria per assegurar la seva continuació al campionat.

Tot i la derrota, els culers s'han mostrat molt sòlid tant en atac com en defensa. A la porteria, Cimoskov ha tingut grans intervencions de mèrit i a la línia davantera Dragos ha estat a punt de marcar amb un xut llunyà que ha acabat sortint per línia de fons fregant el pal esquerre de la porteria bètica.

a74ae352c251babb45632fd97e2c6b97

Proper repte: Inter de Miami

Malgrat la derrota contra el Betis, l'Aleví A encara té oportunitat per passar a la següent ronda del campionat. Per aconseguir-ho haurà de superar a l'inter de Miami (dissabte a les 17.00 h, hora catalana) per més d'un gol. En cas de classificar-se  la jornada de dissabte es tancarà amb les semifinals (a les dues de la matinada, hora catalana).

 Els blaugranes intentaran aconseguir passar la fase de grup per tornar a guanyar una edició internacional del torneig després que l'últim triomf fos en l'edició del 2019 disputada a Nova York. El més important, però, serà gaudir de l'experiència, aprendre i continuar formant-se.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut