El Barça Femení es fa la foto oficial abans d'un final de temporada que pot ser històric

El Barça Femení es fa la foto oficial abans d'un final de temporada que pot ser històric

A les portes de les finals de la Copa de la Reina i de la Champions League, s'ha immortalitzat un equip que en unes setmanes pot ser història del futbol

El Barça Femení és a les portes d'un final de temporada que pot convertir-lo en un equip històric. Després de guanyar la Supercopa d'Espanya i assolir el campionat de Lliga amb quatre jornades d'antelació, han completat el 50% d'un objectiu molt ambiciós: guanyar quatre títols en una mateixa temporada. Un fet inèdit i que, a les portes de les finals de la Copa de la Reina (18 de maig) i de la desitjada Champions (25 de maig), bé mereixia immortalitzar-ho amb una foto oficial.

I ho ha fet amb la presència del president Joan Laporta, el directiu responsable del Barça Femení, Xavi Puig, a més dels membres de la comissió esportiva i del director esportiu de l'equip, Marc Vivés. Aquesta ha tingut lloc a l'estadi Johan Cruyff, abans de l'entrenament de l'equip la vigília de rebre l'Athletic Club, en un partit que servirà també per rebre el trofeu de Campiones de Lliga i lliurar-lo també a l'afició, sempre present en tots els èxits de l'equip.

_GP17635-Editar-LOGOS-

Tot i que l'equip ja es va fer una foto al principi de la temporada, s'ha volgut repetir amb tota la plantilla actual, després de patir algun canvi i abans d'aquest tram decisiu del curs amb la final de Copa a La Romareda de Saragossa contra la Reial Societat i la de la Champions a San Mamés contra el Lió a l'horitzó.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut