El Barça Femení celebrarà la Lliga en el partit contra l’Athletic Club

El Barça Femení celebrarà la Lliga en el partit contra l’Athletic Club

La Jornada 27 de la Lliga F es disputarà a l’Estadi Johan Cruyff i serà l’escenari d’una vetllada per festejar la consecució del títol de les blaugranes

El Barça Femení es trobarà amb l’Athletic Club aquest divendres dia 10 de maig, en la Jornada 27 de la Lliga F, que tindrà lloc a l’Estadi Johan Cruyff. Després d’uns dies de celebració de la cinquena Lliga consecutiva guanyada per les de Giráldez, el divendres serà el moment de fer-ho a casa; i de la millor manera possible, acompanyades de l’afició culer.

Una vetllada ambientada en la consecució del títol

‘Campiones de Lliga’ serà la temàtica de la nit i tothom qui assisteixi al partit podrà fer-ho, com és habitual al Johan, des d’una hora abans de l’inici per gaudir d’un seguit d’activitats a la prèvia.

Des de les 19.30 h, un cop s’obrin les portes, la cita esdevindrà una festa conduïda pels hosts del FC Barcelona, on l’afició podrà gaudir, durant tota la prèvia, de jocs i concursos al videomarcador amb preguntes sobre el títol de campiones, que també es reprendran durant el descans. A més a més de l’homenatge a Patri Guijarro pels seus 300 partits amb el Barça Femení. No faltarà la música a ritme de DJ i el pintacares a l’exterior.

Altres activitats per animar l’afició seguiran durant la mitja part, la Cursa de Títols a les grades o la mítica pluja de samarretes, aquest cop amb el disseny exclusiu de ‘Campiones’. La samarreta ‘Campiones’ no està a la venda i per tant només la podran aconseguir els afortunats o afortunades que la guanyin divendres al Johan.

Ginestà, grup convidat especial

El grup de música barceloní format pels germans Júlia Serrasolsas i Pau Serrasolsas serà el grup convidat especial en aquest partit. Les cançons de Ginestà barregen estils de música pop, sons experimentals i folk, i, en aquesta ocasió interpretaran l’himne del Barça a la prèvia i cantaran una cançó del seu nou disc, ‘Vida meva’, durant la mitja part.

Activació del partner RILASTIL

La marca dermatològica Rilastil -pertanyent al grup italià Corporate Ganassini- és Global Partner dels equips femenins de futbol i de bàsquet i, de manera exclusiva, ‘Official Skin Care & Sun Protection Partner’. En aquest cas, la marca de productes per a la pell obsequiarà els aficionats i aficionades que acudeixin a l’Estadi amb una mostra del protector solar de Rilastil amb l'objectiu de conscienciar de la importància de la protecció solar no només a l'estiu, sinó durant tot l'any. A més a més, durant el partit hi haurà diversos jocs i concursos patrocinats. 

Homenatge i celebració festiva en acabar el partit

El Barça Femení rebrà el reconeixement tant per part de la Reial Federació Espanyola de Futbol com a campiones de la Lliga F 2023/24 en finalitzar el partit, al mateix terreny de joc. Acte seguit, es donarà pas a l’homenatge per part del FC Barcelona, un homenatge que anirà dedicat no només a l’equip, sinó també a l’afició, el suport incondicional del Femení que les ha acompanyat durant tota la temporada i responent al lema ‘Movem el Món’. Un vídeo emotiu o la interpretació en directe de ‘We are the Champions’ a càrrec de la cantant d’Eufòria Nerea Arroyo, seran algunes de les sorpreses que tindran lloc durant la celebració.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut