Jonatan Giráldez:

Jonatan Giráldez: "No hem de fer res excepcional"

El tècnic blaugrana i Aitana Bonmatí han assegurat que "confien en la millor versió de l'equip" per a remuntar a Stamford Bridge i ser finalistes de la Champions

El Barça femení ja parla des de l'estadi de Stamford Bridge, on vol remuntar l'eliminatòria de semifinals de la Champions contra el Chelsea per a ser finalista. Per a fer-ho, haurà de donar-li volta a la derrota (0-1) patida a Montjuïc, que obliga les blaugrana a guanyar el partit per més d'un gol o, també, a necessitar la pròrroga i/0 dels penals per a ser a Bilbao en la final del 25 de maig.

Un gran repte... però no el més gran

Tot i que calgui remuntar contra un gran equip, ni l'entrenador Jonatan Giráldez ni Aitana Bonmatí creuen que sigui un repte majúscul, ni "el més difícil", perquè "l'any passat vam tenir un repte a la mitja part de la final de la Champions molt més difícil, remuntar dos gols en 45 minuts. Demà hem de fer un bon partit, merèixer guanyar i classificar-nos", ha defensat el tècnic gallec, que ha afirmat que no han de "fer res excepcional".

Tot i això, ha assegurat que al davant "hi haurà un rival molt difícil" i que "van fer un gran partit en defensa" en referència a l'anada a Montjuïc. Aitana, en la mateixa línia, ha explicat que no solen trobar-se "en situacions així moltes vegades al llarg de la temporada", però "són aquests els partits que et motiven i et fan treure la millor versió". Com una de les capitanes que és, assegura que espera "el millor de tot l'equip", ja que si ha sabut "remuntar partits com la final d'Eindhoven, que ho vam fer en 45 minuts, perquè no fer-ho amb tot un partit per endavant".

El partit també es juga mentalment

Per molt que calgui remuntar un resultat advers, Aitana assegura que "aquest equip sempre surt a guanyar, sense especular" i que no saben "fer-ho d'una altra forma". De fet, ha assegurat: "si haguéssim guanyat a Montjuïc aquí també vindríem a guanyar." Giráldez, preguntat per la importància de l'aspecte mental en un partit així, ha explicat que "tot és important", atès que "has d'estar fort mentalment per a superar adversitats, però també en la part futbolística". Una part, la futbolística, que s'ha demostrat amb escreix que el Barça té recursos per a superar-ho absolutament tot. Tocarà demostrar-ho aquest dissabte a Stamford Bridge.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut