Recomanacions de mobilitat per al Barça – Chelsea de Champions a l'Estadi Olímpic Lluís Companys

Recomanacions de mobilitat per al Barça – Chelsea de Champions a l'Estadi Olímpic Lluís Companys

El dissabte 20 d’abril a les 13.30 hores es jugarà el partit davant el Chelsea i, amb la previsió d’una elevada afluència d’espectadors, el FC Barcelona recomana arribar amb antelació i prioritzar els desplaçaments a peu o en transport públic

El FC Barcelona Femení s’enfrontarà aquest dissabte (13.30 h) al Chelsea FC Women en el partit corresponent a les semifinals de la UEFA Women’s Champions League. Les blaugranes seran les amfitriones en el primer partit de UWCL que es jugarà a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, on l’equip s’havia estrenat el novembre passat al Clàssic de Lliga F. Una ocasió molt especial en què socis i sòcies i afició viuran la seva primera experiència donant suport a l’equip a l’estadi oficial provisional del primer equip de futbol masculí fins que acabin les obres del nou Spotify Camp Nou.

Una cita plena de sorpreses que començarà amb l’arribada de jugadores

El Club ha fet una crida a l’afició per rebre les jugadores en la seva arribada, prevista al voltant de les 11.15 h, amb el Passeig Olímpic número 15 com a punt de trobada. Aquest moment serà només l’inici d’una cita plena de sorpreses, no només futbolístiques sinó també d’activitats dedicades a l’afició. A l’entrada de l’estadi s’entregaran banderes per tenyir l’Estadi Olímpic de blaugrana, i des de l’obertura de portes l’ambient estarà amenitzat per música a ritme de DJ i concursos al videomarcador amb regals Barça. Els germans Carol Rovira i Joan Rovira seran els cantants que interpretaran l’himne conjuntament i que, durant el descans, sorprendran amb la cançó ‘Dones de foc’, composta per ells especialment per a l’equip en aquesta cita tan especial. Durant la prèvia també durà a terme la mítica pluja de samarretes.

Mobilitat i accessos

Pel que fa a la mobilitat, i tal com es procedeix normalment en els partits del masculí, el Club recomana seguir una sèrie d’indicacions.

Per tal de donar resposta als diferents desplaçaments que es produiran a Montjuïc i cobrir totes les necessitats de mobilitat, el FC Barcelona, conjuntament amb l’Ajuntament de Barcelona i amb la Guàrdia Urbana, segueix amb el pla de mobilitat acordat per facilitar els desplaçaments dels socis i sòcies i afició del Barça a l’Estadi Olímpic. Les mesures tenen l’objectiu de facilitar l’accés i la sortida fluida tant a la muntanya de Montjuïc com al recinte esportiu.

Com és habitual durant els dies de partit, a partir de les 10.30 h començarà el dispositiu per restringir l’accés en vehicle privat a gran part del Parc de Montjuïc, i a les 12.00 h l’Estadi obrirà les seves portes. En els punts més propers a l’Estadi Olímpic els vehicles no podran circular i als entorns de l’Anella Olímpica es requerirà una acreditació per poder-hi accedir. L’afició també podrà fer ús de l’aparcament de Fira 2.

Accés en transport públic

Per a les persones que vagin a veure el partit, la principal recomanació és que accedeixin a l’estadi a peu o en transport públic. També tindran a la seva disposició el servei de llançadores gratuït des de 2 h abans de l’inici del partit i amb freqüència continuada per als assistents, així com les escales mecàniques, el metro o el funicular, entre d’altres. També es demana que evitin, en la mesura que sigui possible, el vehicle privat i que es descarreguin l’entrada prèviament i que accedeixin per l’accés i la porta corresponents. En el cas de les motos, fins a un màxim de 3.500 motos podran aparcar en zones properes a l’estadi i, en aquest cas, es recomana l’accés per l’avinguda Miramar.

Entre la resta de recomanacions habituals consta la de desplaçar-se amb antelació. En relació amb el transport públic, cal destacar la línia 150 de bus i el funicular de Montjuïc, així com els serveis de metro o FGC per arribar als entorns de la muntanya: Espanya (L1, L3, L8 i altres línies de FGC); Poble Sec (L3); Paral·lel (L2, L3); Foc (L10 Sud); Magòria - La Campana (L8 i altres línies de FGC). En paral·lel, també es pot optar pels autobusos de TMB que arriben fins a plaça d’Espanya (D20, D40, H12, H16, V7, 13, 23, 46, 52, 65, 79, 91, 109, 150 i 165) i el passeig de la Zona Franca (H16, V3,  V5, 23, 109 i 125). També es podrà accedir a l’Anella Olímpica amb taxi. Per últim, cal recordar que no hi haurà zona de consigna.

MONTJUIC - MOTOS - CAT

Indicacions accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda

El Club proporciona una sèrie d’indicacions sobre accessibilitat per a persones amb discapacitat, mobilitat reduïda o usuàries de cadira de rodes, així com per a qui els fa d’acompanyants.

MONTJUIC ACCESSIBLE - CAT

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut