Barça - Vila-real: A ritme de golejades per continuar endavant (5-1)

Les blaugranes han respost amb puny de ferro a l'empat de les groguetes i han acabat arrodonint el partit amb una maneta

Golejada de les que posen el cor a mil. El Barça ha superat amb contundència el Vila-real lluint el logotip de KAROL G a la samarreta blaugrana i continuen sumant de tres en tres a la Lliga F (3-1). Les de Jonatan Giráldez, malgrat avançar-se en el marcador, han vist com les groguetes han empatat el duel a la segona part i han hagut de treballar de valent per aconseguir una nova victòria.

Picant pedra...

Com coets. Així han sortit les jugadores del FC Barcelona, buscant des del minut u la porteria de l'equip groguet. Les primeres aproximacions blaugranes, però, han sigut aturades per la portera rival, amb una defensa molt ferma del Vila-real. Aitana i Bruna han tingut el primer a les seves botes, però la falta d'encert i Carmen Carbonell ho han malbaratat. Malgrat el domini, Sandra Paños ha hagut d'intervenir en l'única ocasió de les castellonenques a la primera part blocant una centrada molt perillosa.

...fins al gol de la insistència

Les de Jonatan Giráldez han continuat pressionant i han acabat enderrocant la muralla visitant a la mitja hora del duel. Claudia Pina ha aprofitat un refús des del punt de penal per fer un xut creuat i obrir la llauna. Un gol que ha significat el premi a la insistència de les blaugranes, portant la batuta del joc i tenint entre cella i cella el fons de la xarxa, malgrat que no n'han arribat més i els primers 45 minuts han acabat amb un avantatge mínim a favor de les barcelonines en el marcador.

El Vila-real empata

La segona part ha començat amb el mateix guió, amb el Barça buscant el segon i amb el Vila-real tancat al darrere. Però el següent gol que ha pujat al marcador no ha sigut blaugrana, sinó groguet. Les visitants han sorprès i Kayla McKenna ha rematat una centrada a l'àrea petita per empatar el partit. Amb la diana en contra, les de Jonatan Giráldez han premut l'accelerador i Alexia Putellas ha tingut en el seu cap tornar a posar el seu equip per davant, però entre Carmen Carbonell i el travesser ho han evitat.

Posen terra per mig en el partit

I quan només feia quatre minuts que havia entrat al terreny de joc, una centrada enverinada de Fridolina Rolfö ha acabat entrant dins la porteria rival perquè el Barça tornés a manar en l'electrònic pocs minuts després de l'empat del Vila-real. I per tal de sentenciar l'enfrontament, les blaugranes han continuat atacant. I, aquest cop, Alexia no ha fallat. La migcampista de Mollet del Vallès ha transformat un penal després d'haver-lo provocat i ha marcat la distància en el marcador.

Sense més ensurts

La festa no ha acabat aquí i Salma Paralluelo els ha marcat de dos en dos. El primer, després d'una combinació de quirats entre Vicky, Aitana i Alexia. La 14 ha deixat el quart en safata a la 7, mentre que el segon particular i el cinquè del global del Barça ha sigut gràcies a una centrada melòdica de Rolfö i la posterior rematada de Salma. Així, les de Jonatan Giráldez han acabat arrodonint el duel contra el conjunt groguet després del trasbals de l'empat i continuen sumant a la Lliga F.

Barça, 5
Vila-real, 1

Barça: Sandra Paños; Lucy Bronze (Keira Walsh, min 71), Marta Torrejón, Martina Fernández (Jana Fernández, min 71), Esmee Brugts (Mariona Caldentey, min 71); Aitana Bonmatí, Patri Guijarro, Alexia Putellas; Claudia Pina (Vicky López, min 60), Salma Paralluelo, Bruna Vilamala (Fridolina Rolfö, min 59)

Vila-real: Carmen Carbonell; Nerea Pérez (Rocío García, min 72), María Romero (Mar Imbergamo, min 77), Cristina Cubedo, Francisca Lara; Lucía Gómez (Queralt Gómez, min 71), Ainoa Campo, Paola Soldevila, Claudia Iglesias; Kayla McKenna (Lucía Romero, min 83), Teresa Morató (Thais Reiss, min 83)

Gols: Claudia Pina (1-0, min 33), Kayla McKenna (1-1, min 54), Fridolina Rolfö (2-1, min 63), Alexia Putellas (3-1, min 70), Salma Paralluelo (4-1, min 74), Salma Paralluelo (5-1, min 82)

Àrbitra: Andrea Fírvida Fernández