Exitós ‘Meet&Greet’ amb Lucy Bronze, Marta Torrejón i Esmee Brugts a la Barça Store de Canaletes

Exitós ‘Meet&Greet’ amb Lucy Bronze, Marta Torrejón i Esmee Brugts a la Barça Store de Canaletes

Centenars de culers han acudit a la cita aquest dijous per conèixer en primera persona les tres jugadores, fer-s’hi fotografies i aconseguir-ne signatures

A menys de deu dies de l’esperada anada de Semifinals de la UEFA Women’s Champions League contra el Chelsea FC Women, que es disputarà el dissabte 20 d’abril a les 13.30 h a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, aquest dijous els aficionats i aficionades culers han tingut l’oportunitat de conèixer en persona tres de les jugadores del Barça Femení. En aquesta ocasió les protagonistes del ‘Meet&Greet’, celebrat a la Barça Store de Canaletes, han estat Lucy Bronze, Marta Torrejón i Esmee Brugts.

Centenars de fans han esperat les jugadores al número 124 de la Rambla barcelonina amb una espectacular rebuda entre aclamacions i aplaudiments, i les han acompanyat a l’interior de la botiga, on s’ha realitzat la sessió de trobada amb fotografies i signatures. Aquesta trobada ha comptat amb la presència del directiu responsable del Futbol Femení Xavi Puig.

Les tres actuals campiones d’Europa, fidels a la seva essència de proximitat i calidesa amb l’afició, han estat xerrant i compartint sensacions sobre la propera i esperada gran cita a Monjuïc.

Un acte previ a la gran cita d’un equip de rècord amb una afició de rècord

El dissabte 20 d’abril l’Estadi Olímpic Lluís Companys acollirà el segon partit de les blaugranes a Montjuïc. Aquesta cita entre el FC Barcelona i el Chelsea FC Women reviurà la renyida semifinal de la temporada passada, precisament entre els dos mateixos rivals, i amb una tornada a casa que va donar el pas a la final a les de Giráldez.

72.262 persones van omplir l’Spotify Camp Nou el 27 d’abril del 2023, on, des d’abans de la cita, l’afició blaugrana ja havia deixat molt clar que el suport seria massiu, i les mostres d’afecte cap a l’equip van ser innombrables. Una combinació de factors que van fer acabar la vetllada amb autèntica festa de celebració no només esportiva, sinó que també de complicitat entre jugadores i públic. De cara aquesta anada de semifinals, a un Estadi Olímpic que compta amb un aforament de 50.319 persones, s’espera una gran afluència d’afició per seguir batent rècords i continuar amb els darrers precedents del Femení a l’Spotify Camp Nou.

Barça Store de Canaletes, una botiga insígnia

La Barça Store Canaletes està ubicada al número 124 de la Rambla i compta amb 1.900 m2 dividits en tres plantes on es pot trobar un amplíssim ventall de productes oficials del Club, des de roba esportiva fins a tot tipus d’objectes de regal. Aquesta botiga, però, és molt especial, tant per la seva ubicació i context històric com pel concepte, ja que està plantejada com un espai d’experiències 100% Barça, amb la voluntat de donar impuls a la innovació i a les noves tecnologies en el negoci del retail.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut