La nova experiència VIP STAR PASS arriba al Johan en el Barça Femení – Villarreal Femenino

La nova experiència VIP STAR PASS arriba al Johan en el Barça Femení – Villarreal Femenino

Presenciar l’arribada de les jugadores de la manera més exclusiva, breu meet&greet amb elles o foto a la gespa abans d’obrir portes són algunes de les experiències que podran viure un grup reduït d’afortunats i afortunades

L’STAR PASS és l’experiència VIP que ja fa anys que està disponible per a partits del primer equip de futbol i de bàsquet masculins, i que ara arriba als partits de futbol femení per quedar-s’hi. El llançament serà el proper dissabte 13 d’abril al partit del Barça Femení – Villarreal Femenino, corresponent a Jornada 23 de la Lliga F, que acollirà l’Estadi Johan Cruyff a les 18.30 h.

Aquesta experiència exclusiva, que comença 2 h 15 min abans de l’inici del partit -16.15 h en el cas del partit contra el Vila-real-, inclou viure en primera persona l’arribada de les jugadores, rebre un Welcome Pack, gaudir d’un breu meet&greet amb elles i fer-se una foto a la gespa abans d’obrir portes. 

En breu, disponible per a tots els partits de la temporada

L’afició del Femení podrà gaudir d’aquesta experiència exclusiva per primera vegada en el partit contra el Vila-real, i en breu també ho podrà fer en tots els partits restants d’aquesta temporada 2023/24. Inclòs el partit d’anada de semifinals de la UEFA Women’s Champions League contra el Chelsea, que se celebrarà a l’Estadi Olímpic Lluís Companys el proper dissabte 20 d’abril a les 13.30 h.

Només per a un grup reduït d’afortunats i afortunades

Podran adquirir l’STAR PASS únicament aquelles persones que ja disposin d’entrada per al partit, amb un aforament màxim de 30 pax.

El preu variarà en funció del partit, i els socis i sòcies gaudiran d’un 10% de descompte.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut