La classificació per a les semifinals de la Champions, millor moment del mes

La classificació per a les semifinals de la Champions, millor moment del mes

Els i les fans han decidit que la victòria contra el Brann per certificar la presència del Barça entre els quatre millors equips d'Europa mereix aquesta distinció

Els i les culers han dictaminat sentència. La classificació del FC Barcelona per a les semifinals de la UEFA Women's Champions League s'ha endut l'etiqueta del millor moment del mes de març. La victòria a l'Estadi Johan Cruyff contra el Brann va certificar la presència barcelonista entre els quatre equips que queden vius a la competició continental. 

Aquesta nova alegria blaugrana s'ha imposat a altres capítols exitosos d'aquest mes com són la classificació per a la final de Copa, la victòria culer al Clàssic de Valdebebas i el bon moment ofensiu de Caroline Graham. 

Ara, però, aquesta elecció patrocinada per GLS, ja queda enrere. Perquè les de Jonatan Giráldez ja tenen al cap aquestes semifinals contra el Chelsea. El dissabte 20 d'abril a les 13.30 hores, les blaugranes obriran el primer capítol d'aquest duel contra les angleses a l'Estadi Olímpic Lluís Companys.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut