Partidàs al Ciutat de València

Partidàs al Ciutat de València

Les de Giráldez visiten el Llevant, tercer classificat de la Lliga F (diumenge, 18h)

Partit de gran nivell al Ciutat de València. El Barça visita aquest diumenge, a les 18 hores i en directe per DAZN, el Llevant en la que serà la 22a jornada de la Lliga F. Les valencianes ocupen actualment la tercera posició, amb 43 punts, mentre que les de Giráldez són líders amb 61 punts, dotze més que el segon classificat, el Reial Madrid.

El rival

Compta amb un equip de gran nivell. Fa diverses temporades que ho està demostrant i, a més, aquest curs és l’únic equip que ha aconseguit sumar un punt contra les blaugranes. Va ser amb l’empat 1-1 al Johan Cruyff en la jornada 14 de Lliga, que es va disputar fa poc més d’un mes. Les jugadores més incisives de l’equip que entrena Sánchez Vera són Alba Redondo i Gabi Nunes, amb 9 gols cada una.

El Barça

Busca un nou triomf abans de l’aturada per seleccions, la penúltima de la temporada fins al mes de juny. Aquest serà el vuitè partit del mes per a les blaugranes, que han aconseguit el triomf en els set restants. 

Per aquest partit, el tècnic Giráldez ha convocat un total de 20 futbolistes: Paños, Cata Coll; Paredes, Marta, Bronze, Rolfö, O. Batlle, Engen, Martina; Pina, Alexia, Patri, Aitana, Walsh, Vicky; Paralluelo, Mariona, Graham, Bruna i Brugts.

Les declaracions de Giráldez

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut