Cata Coll, Ingrid Engen i Ona Batlle es reuneixen amb una gran multitud de fans a la Barça Store de Canaletes

Cata Coll, Ingrid Engen i Ona Batlle es reuneixen amb una gran multitud de fans a la Barça Store de Canaletes

Extraordinària acollida de l’afició culer a les tres jugadores, que han protagonitzat un ‘Meet&Greet’ aquest dimarts amb sessió de fotografies i signatures

El primer ‘Meet&Greet’ del Barça Femení de l’any s’ha celebrat aquesta tarda al número 124 de la Rambla barcelonina, a la Barça Store de Canaletes, on els i les culers han tingut l’oportunitat de conèixer en persona Cata Coll, Ingrid Engen i Ona Batlle. La rebuda per part de l’afició ha estat espectacular, amb centenars de seguidors i seguidores que han acompanyat les jugadores a l’entrada i a l’interior de la botiga.

Amb la calidesa pròpia de les jugadores de Giráldez, Cata, Engen i Ona s’han mostrat durant tota la vetllada properes a l’afició, xerrant, fent-s’hi fotos i signant autògrafs. 

Aquesta trobada, que ha comptat amb la presència del directiu responsable del Futbol Femení Xavi Puig, s’ha celebrat només dos dies abans del partit de tornada de quarts de final de la UEFA Women’s Champions League, que tindrà lloc el proper dijous 28 de març a les 18.45 h, i on les blaugranes es tornaran a veure les cares amb l’SK Brann aquest cop a l’Estadi Johan Cruyff.  

Tornada de quarts d’UWCL a ritme de música, jocs i concursos amb premis Barça

Tota l’afició present al Johan el proper dijous gaudirà d’un espectacle futbolístic assegurat de les blaugranes contra les noruegues. Després d’una anada molt renyida fora de casa, que va acabar amb un 1-2 amb victòria de les de Giráldez, la tornada serà, de ben segur, intensa.

A partir de les 17.45 h, quan s’obrin les portes, començarà l’animació que ja és pròpia a casa. Música a ritme de DJ, animació per part de l’speaker habitual, jocs al videomarcador i concursos amb premis Barça estaran presents a la prèvia i durant el descans. També durant la mitja part es farà la mítica pluja de samarretes.

Barça Store de Canaletes, una botiga insígnia

La Barça Store Canaletes està ubicada al número 124 de la Rambla i compta amb 1.900 m2 dividits en tres plantes on es pot trobar un amplíssim ventall de productes oficials del Club, des de roba esportiva fins a tot tipus d’objectes de regal. Aquesta botiga, però, és molt especial, tant per la seva ubicació i context històric com pel concepte, ja que està plantejada com un espai d’experiències 100% Barça, amb la voluntat de donar impuls a la innovació i a les noves tecnologies en el negoci del retail.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut