Reial Madrid - Barça: El Clàssic continua sent blaugrana! (0-3)

Reial Madrid - Barça: El Clàssic continua sent blaugrana! (0-3)

Les jugadores de Jonatan Giráldez han superat a les blanques amb gols de Rolfö, Aitana i Hansen

Nou Clàssic, nova victòria blaugrana. El Barça ha guanyat un nou duel contra el Reial Madrid i ha demostrat la seva superioritat a la Lliga F (0-3). Les jugadores barcelonines han dominat el partit de principi a final i han acabat de sentenciar l'enfrontament a la segona part. Així, les blaugranes ja li treuen fins a 12 punts al conjunt blanc a la classificació de la competició domèstica i fan un pas més cap al títol. En el pròxim partit, però, el Barça haurà de canviar el xip i enfocar-se en la tornada dels quarts de final de la Champions contra el SK Brann, després del triomf en el partit d'anada per 1-2 (dijous 28 de març, 18.45 hores).

Connexió entre laterals per obrir la llauna

En els primers compassos del Clàssic, les blaugranes han assumit el domini de la pilota i ja han virat cap a la porteria blanca. I en la primera oportunitat amb perill ha arribat el primer gol de les de Jonatan Giráldez. Graham Hansen ha enviat una pilota a l'espai a Ona Batlle, la lateral s'ha internat a l'àrea i ha trobat la solitud de Fridolina Rolfö al segon pal per obrir la llauna. Connexió entre les laterals per fer pujar el primer gol a l'electrònic de l'Alfredo Di Stéfano. Les aproximacions des del cantó dret han prosseguit i Claudia Pina ha estat a punt d'aprofitar una nova centrada enverinada de la noruega, però la seva rematada, molt complicada, ha marxat fregant el pal.

La pilota que sí que ha acabat topant amb la fusta ha sigut a partir d'un rebuig d'Irene Paredes que, afortunadament, no ha acabat entrant dins la porteria de Cata Coll. I, malauradament, una jugada de fantasia de la 10 culer no ha acabat entrant a l'altra meta. Hansen ha ballat amb les seves defensores dins l'àrea i uns centímetres han evitat el segon gol blaugrana. Així com Misa Rodríguez, que ha aturat en dues ocasions els intents d'Aitana Bonmatí d'eixamplar la diferència. D'igual manera, el travesser ha impedit que Salma Paralluelo pogués celebrar un golàs a les acaballes de la primera part.

La dupla Hansen-Aitana apareix

A la represa, mateix guió, diferent marcador. El Barça ha continuat tenint la porteria blanca entre cella i cella i ha arribat el premi a la insistència amb una dupla imparable. Graham Hansen s'ha endinsat a l'àrea, ha aixecat el cap, ha esperat a les seves companyes i ha vist l'arribada d'Aitana, que només ha hagut d'empènyer la pilota al fons de la xarxa per marcar el segon. I el tercer, que ha caigut al cap d'uns minuts, ha tingut les mateixes protagonistes, però amb els rols canviats. La migcampista de Sant Pere de Ribes li ha deixat l'esfèrica a la frontal a la davantera noruega, que ha tornat a fer màgia per afusellar la porteria rival.

Amb pocs incentius més en el partit, Cata Coll ha hagut d'intervenir en dues ocasions per evitar mals majors. Tanmateix, les de Jonatan Giráldez han continuat movent la pilota de costat a costat fins al final. El xiulet de l'àrbitra ha posat en relleu la superioritat blaugrana en un nou Clàssic i ha catapultat el Barça a la classificació de la Lliga F. Aquesta victòria contra el Madrid, el segon classificat, fa que les barcelonines tinguin un marge de fins a 12 punts respecte a les madrilenyes.

FITXA TÈCNICA

Madrid, 0
Barça, 3

Madrid: Misa Rodríguez; Kenti Robles, Rocío Gálvez, Ivana Andrés, Olga Carmona; Teresa Abelleira (Freja Olofsson, min. 83), Sandie Toletti, Claudia Zornoza (Hayley Raso, min. 62); Linda Caicedo (Maite Oroz, min. 72), Signe Bruun (Caroline Moller, min. 62), Athenea del Castillo (Naomie Feller, min. 83)

Barça: Cata Coll; Ona Batlle, Irene Paredes, Ingrid Engen, Fridolina Rolfö (Marta Torrejón, min. 76); Patri Guijarro, Keira Walsh (Vicky López, min. 70), Aitana Bonmatí (Alexia Putellas, min. 70); Claudia Pina (Mariona Caldentey, min. 58), Salma Paralluelo, Graham Hansen (Esmee Brugts, min. 76)

Gols: Rolfö (0-1, min. 10), Aitana (0-2, min. 55), Graham (0-3, min. 67)

Àrbitres: Olatz Rivera Olmedo, Silvia Fernández Pérez i Elena Mainer Pardos. Targeta groga a Athenea del Castillo (Madrid) i Esmee Brugts (Barça)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut