Homenatge a tots els pares en el Barça Femení – Tenerife

Homenatge a tots els pares en el Barça Femení – Tenerife

Jocs, concursos, premis i regals per a l’afició a l’Estadi Johan Cruyff en una jornada dedicada al Dia del Pare, que comptarà també amb l’actuació especial de la cantant Chiara Oliver

El proper diumenge dia 17 de març, a les 14 h, el Barça Femení s’enfrontarà a l’UGD Tenerife en la jornada 20 de la Lliga F. L’Estadi Johan Cruyff acollirà la trobada, en una diada que estarà dedicada a la celebració del Dia del Pare. Una data que oficialment se celebra el 19 de març, un dia abans de l’esperat partit d’anada de quarts de final de la UWCL on les blaugranes s’enfrontaran a l’SK Brann, fora de casa.

Hauran passat només tres dies des que l’afició culer va gaudir de l’última victòria de les de Giráldez a casa, amb un 2-1 contra l’Athletic Club, aconseguint el pas a la final de la Copa de la Reina. En aquesta ocasió contra el Tenerife, la Lliga F torna al Johan i tots els pares presents a l’Estadi seran protagonistes d’una festa que portarà el seu nom.

Jocs, concursos, premis i regals. I especial Lion King Cam

En una diada tan especial per als pares, on fills i filles aprofiten per celebrar-los i recordar-los l’amor que els tenen, el Johan comptarà amb una sèrie de jocs i concursos en què la temàtica girarà al voltant dels pares presents a l’Estadi. Els aficionats i aficionades que hi participin a les grades i al videomarcador podran tornar a casa amb regals Barça.

En aquesta ocasió, a més a més de regals del Club, en acabar el partit els i les assistents també podran provar els Takis, per cortesia del partner del Femení BIMBO, ja que es repartiran bosses de producte a les portes 1, 2, 3 i 4, en finalitzar el partit. I també participar en jocs i concursos a les grades en la prèvia del partit i durant la mitja part, amb premis molt “intensos”.

Amb la Lion King Cam, mai vista encara a l’Estadi Johan Cruyff, es buscaran pares a les grades que hagin vingut amb els seus fills o filles i se’ls enfocarà per representar la mítica escena de la pel·lícula Lion King.

Chiara Oliver, artista convidada

La reconeguda artista menorquina Chiara Oliver Williams, que destaca per la seva impressionant trajectòria musical des d'una edat primerenca, així com per haver participat en importants concursos de talents com Got Talent Espanya, La Voz o recentment Operación Triunfo 2023, és la convidada especial de la jornada que oferirà un espectacle en directe a tota l’afició que acudeixi a l’Estadi.

La Chiara, culer des de petita, compta amb l’admiració mútua per part de les jugadores del Femení, moltes d’elles declarades fans de la cantant. I és que el passat dimarts dia 12 de març, l’artista va sorprendre les blaugranes amb una visita sorpresa a la Ciutat Esportiva; durant la trobada, jugadores i cantant van poder conèixer-se millor i fins i tot crear un vincle que ha esdevingut molt especial, i que de ben segur es veurà reflectit en directe diumenge. L’artista interpretarà a la prèvia del partit l’himne del Barça i cantarà una cançó durant el descans.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut