SD Ponferradina – Barça Atlètic: Visita exigent a un rival directe

SD Ponferradina – Barça Atlètic: Visita exigent a un rival directe

(16 hores, FEF TV) El filial blaugrana, segon a la classificació, obre la jornada 34 enfrontant-se al quart classificat, a qui avantatja en quatre punts

El Barça Atlètic és un dels equips que inaugura aquest dissabte (16 hores) la jornada 34 del grup 1 de Primera Federació. El filial blaugrana visita l’estadi El Toralín per enfrontar-se a la SD Ponferradina en un duel directe de la zona alta de la classificació.

I és que el conjunt dirigit per Rafa Márquez afronta el tram final de cinc jornades de la lliga regular en segona posició, amb 61 punts. El seu rival d’aquest dissabte, la Ponferradina, és el quart classificat amb 57 punts i buscarà retallar la diferència amb les primeres posicions.

Arriben amb confiança

Tots dos equips arriben al partit amb bones sensacions dels últims partits. El Barça Atlètic, després de veure tallada a Salamanca la ratxa de 12 jornades sense perdre, va tornar a guanyar el diumenge passat a casa en la visita del Lugo (1-0). Un triomf que, tal com va dir Rafa Márquez en roda de premsa, va tornar a donar confiança a l’equip.

La Ponferradina, per la seva banda, encadena tres jornades sumant, amb dues victòries i un empat, després d’una ratxa de cinc partits sense guanyar durant el mes de març. El conjunt del Bierzo, que la temporada passada jugava a Segona Divisió, té l’objectiu clar de tornar a ascendir, i així ho recordava Márquez en la prèvia del partit.

20 convocats a Ponferrada

El Barça Atlètic va viatjar a Ponferrada aquest divendres després de completar un últim entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Al filial blaugrana es van confirmar a principis de setmana dues males notícies en forma de lesions: Percan, amb una ruptura del lligament encreuat posterior del genoll dret, i Mbacke, amb un esquinç del turmell esquerre. Les seves baixes se sumen a les ja conegudes de Trilli, Ángel Alarcón, Aleix Garrido, Iker Goujon i Biel Vicens. La novetat positiva és Sergi Domínguez, que ha entrat en la convocatòria després de rebre l’alta mèdica.

Amb tot això, la llista de 20 jugadors convocats la formen els següents jugadors: Astralaga, Marc Vidal, Gerard Martín, Sergi Domínguez, Marc Casadó, Moha Moukhliss, Cuéllar, Mikayil, Edu Sánchez, Pocho, Pau Víctor, Unai, Darvich, Naim, Pelayo, Bernal, Marc Guiu, Dani Rodríguez, Olmedo i Guillermo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut