Barça Atlètic – CD Lugo: Tornen a guanyar (1-0)

Barça Atlètic – CD Lugo: Tornen a guanyar (1-0)

Després de caure la jornada anterior contra l'Unionistas, el combinat blaugrana ha sumat els tres punts en un duel disputat contra el combinat gallec a casa

El Barça Atlètic es retroba amb la victòria. El conjunt dirigit per Rafa Márquez ha derrotat per la mínima al Lugo (1-0) a l'Estadi Johan Cruyff. Un gol en pròpia porteria d'Andrés Castrín ha servit perquè els blaugranes sumessin de nou els tres punts.

Ho intenta el combinat culer

Jugant a casa, el Barça Atlètic ha sortit al terreny de joc amb ganes de retrobar-se amb el camí de la victòria. Pau Víctor i Unai han estat els blaugranes més actius de cara porteria en els primers compassos. El de Sant Cugat l'ha tinguda als primers minuts de duel amb una incursió per la banda esquerra i el de Badalona ha generat l'ocasió més clara a l'equador del temps amb una rematada que s'ha estavellat al lateral de la xarxa (min. 24).

El Lugo també ha gaudit d'oportunitats per obrir el marcador, però Astralaga ha frustrat els objectius visitants. Tot i que la primera meitat ha acabat amb el marcador immòbil, el conjunt de Rafa Márquez ha estat superior, però la falta de punteria i el bon paper del porter gallec han evitat el gol culer.

Arriba el gol

La segona meitat ha començat igual que la primera. Els de Rafa Márquez han continuat dominant el duel, però els hi ha faltat precisió en els últims metres. En aquestes circumstàncies, el combinat gallec s'ha acomodat en el bloc baix i això ha dificultat les opcions de gol barcelonines.

Però el Barça té molt talent ofensiu i ha sabut trobar els espais i fer vulnerable la defensa del Lugo. Una bona entrada des de segona línia de Moha ha acabat amb la pilota al fons de la porteria visitant després d'un intent de refús d'Andrés Castrín (1-0, min. 74). Al tram final Pau Víctor ha estat a punt de fer el segon amb una rematada que el porter gallec ha tret miraculosament amb el peu (min. 85).

Així doncs, amb aquesta victòria, el Barça Atlètic torna a sumar els tres punts i es mantenen segona posició en la taula classificatòria.

FITXA DEL PARTIT

BARÇA, 1
LUGO, 0

Barça: Astralaga; Casadó, Mbacke (Olmedo, min. 44), Faye, Gerard Martín; Moha (Pelayo, min. 88), Bernal, Unai (Percan, min. 71) Naim (Pocho, min. 88), Guiu (Guille, min. 71) y Pau Víctor

Lugo: Díaz; Carlos Julio, César Morgado, Castrín, Vázquez (Alberto López, min. 35); Da Costa (Antoneti, min. 71), Jozabed, Ojeda, Aguza, Quintana; Ledesma (Fuentes, min. 71)

Gols: 1-0, Andrés Castrín (min. 74, pp)

Àrbitres:  Juan Antonio Campos Salinas.  Targeta groga per a Guiu, Carlos Julio, Aguza, Gerard Martín

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut