CD Teruel – Barça Atlètic: Duel de ratxes positives

CD Teruel – Barça Atlètic: Duel de ratxes positives

(16 hores, FEF TV) El filial blaugrana, que encadena vuit jornades sense perdre amb sis victòries i un empat, visita el conjunt aragonès, que acumula tres triomfs consecutius

El Barça Atlètic afronta aquest dissabte (16 hores) un nou partit exigent a domicili per inaugurar la jornada 28 del grup 1 de Primera Federació. El filial blaugrana visita l’Estadi de Pinilla per enfrontar-se al CD Teruel, un equip de la zona baixa de la classificació però que travessa un bon moment de forma.

Dos equips en ratxa

L’Estadi de Pinilla viurà un enfrontament entre dos equips immersos en ratxes positives de resultats. I és que el Barça Atlètic acumula ja vuit jornades consecutives sense perdre, amb sis victòries i dos empats. El conjunt dirigit per Rafa Márquez arrencarà la jornada en quarta posició amb 48 punts, tres per sota del líder (RC Deportivo) i cinc més que la CyD Leonesa, que és el sisè classificat.

Al davant hi haurà un CD Teruel que ocupa la 16a posició, la que marca la zona de descens, amb 27 punts. El conjunt aragonès, tot i així, ha encadenat tres victòries consecutives que l’han apropat a les posicions de salvació. Aquests tres triomfs, a més, han arribat de la mà de la porteria a zero: 0-2 contra el Nàstic de Tarragona, 1-0 amb el Rayo Majadahonda i 0-2 al camp de la SD Logroñés.

Tornarà a ser un partit d’allò més complicat, com tots els de la categoria a aquestes alçades de competició. Així ho va recordar Rafa Márquez en la prèvia del partit. A més, el tècnic blaugrana va assegurar que “l’equip està mentalment preparat per continuar en aquesta bona dinàmica i esperem que quedi reflectit en el partit”.

Convocatòria de 19 jugadors

El Barça Atlètic va viatjar aquest divendres a Terol després de completar un últim entrenament previ a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Rafa Márquez manté les baixes per lesió de Trilli, Ángel Alarcón, Aleix Garrido, Iker Goujon, Biel Vicens i Pelayo. Quatre jugadors juvenils completen la llista: a més dels habituals Pau Prim i Bernal, també van viatjar Olmedo i Brian Fariñas.

Amb tot això, la convocatòria està formada pels següents jugadors: Astralaga, Marc Vidal, Gerard Martín, Mbacke, Sergi Domínguez, Moha Moukhliss, Percan, Cuéllar, Mikayil, Edu Sánchez, Pocho, Pau Víctor, Unai, Darvich, Naim, Pau Prim, Bernal, Olmedo i Brian Fariñas.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut