No val especular a Còrdova

No val especular a Còrdova

Jesús Velasco avisa que l’equip continua viu i que “guanyar la lliga és un repte i un estímul majúscul” després de la decepció de la final de Champions

Al Barça li va un punt a Còrdova -dissabte, 20h, Esport3- per assegurar el primer lloc de la lliga regular, però el missatge de Velasco és clar: “Anirem a guanyar perquè no fer-ho seria una imprudència, i només si al final veiem que no queda una altra opció doncs ja donariem per bo l’empat”, diu el míster.

“La lectura de la final? Vam fer un bon torneig, però vam fallar de cara a porteria a la final i la falta d’encert va marcar la diferència, però ara això ja queda en el passat, ara només val guanyar la lliga per jugar la Champions la temporada que ve i aquest és un repte i un estímul molt grans per a una plantilla que està ferida en el seu orgull i que vol demostrar el que val”, diu Vealsco.

Ferrao i Touré, baixes

De cara al partit contra el Córdoba Patrimonio seran baixa Ferrao per precaució, que arrossega unes petites molèsties fruit del llarg període d’inactivitat d’abans de la Final; i també Touré, amb un procés gripal. Ocupen el seu lloc els jugadors del filial Tapias i Kokoro.

L’equip viatja avui a la tarda amb AVE cap a Còrdova amb 12 jugadors: Dídac, Feixas, Antonio, Lozano, Coelho, Erick, Matheus, Catela, Adolfo, Pito, Kokoro i Tapias.

El Córdoba Patrimonio Barça és l’últim partit de la lliga regular i es jugarà dissabte a les 20h, en jornada unificada. A la mateixa hora que el Manzanares-ElPozo. El partit es podrà veure per Esport3 i FEF TV. El Barça és líder amb dos punts més i l’average particular a favor respecte ElPozo i en té prou amb un empat per acabar primer. El play-off començarà el divendres 24 de maig al Palau i depenent dels resultats d’aquesta última jornada el rival als quarts, una sèrie al millor de tres, serà o bé Manzanares, o bé Valdepeñas, o bé Jimbee Cartagena, o fins i tot podria ser el Palma Futsal. Un dels quatre.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut