Conjura per lluitar per la lliga

Conjura per lluitar per la lliga

L’equip torna a la feina amb l’objectiu de certificar la primera posició a la lliga regular el dissabte a Còrdova, el mateix dia que FutsalPlanet reconeix a Dídac com a millor porter del món de l’any 2022

El grup ha fet teràpia abans de començar l’entrenament després de la derrota a la final de Champions amb un únic objectiu al cap: seguir remant més units que mai per guanyar la lliga.

En aquest sentit, el dissabte es juga l’última jornada de la lliga regular a Còrdova (dissabte, 20h), i l’equip necessita sumar un punt per no dependre del resultat de ElPozo i certificar matemàticament la primera posició i assegurar-se l’avantatge de pista en totes les eliminatòries de play-off. 

Un play-off que començarà segur al Palau el proper divendres 24 de maig i que constarà de quarts i semifinals a tres partits, i una final a cinc partits.

Dídac, millor porter del món

D’altra banda, el portal FutsalPlanet ha fet oficial la designació de Dídac Plana com a millor porter del món de la temporada 2021/22, la del pòquer de Champions, lliga, Copa d’Espanya i Supercopa. Els premis van amb dos anys de retard, però més val tard que mai i és un reconeixement molt merescut per al d’Arenys, que va ser un dels puntals de l’èxit i que va rubricar una temporada de somni amb un gol a la final de Riga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut