Cap a Manzanares amb la moral ben alta!

Cap a Manzanares amb la moral ben alta!

El Barça prepara el partit amb els set disponibles del primer equip i Touré (dg, 17h, Esport3 i FEF TV)

Després de guanyar la Copa i el derbi de la setmana passada, el primer equip de futbol sala viatjarà demà diumenge a Manzanares amb l’autoestima alta. I amb un extra de motivació, doncs just abans de la sessió d'aquest dissabte l’equip ha participat en a celebració de la consecució de lliga de l’Aleví, el primer equip del formatiu que es proclama campió aquesta temporada després de superar per 10-3 a l’Eixample.

ElPozo posa pressió

Després de la victòria de ElPozo a Jaén per un ajustat 2-3, el Barça ara mateix és líder amb dos punts d’avantatge sobre els murcians i sis sobre els andalusos, amb un partit menys i a falta de només cinc jornades pel final. 

Velasco compta per a Manzanares amb set disponibles del primer equip: els porters Dídac i Miquel Feixas; Antonio; André Coelho; Erick; Catela; i Matheus; i també amb el francès Touré, que ja és un més tot i tenir fitxa del filial. En total són vuit jugadors, i la convocatòria s’acabarà de definir amb quatre o cinc futbolistes més del filial després del partit que juguen aquest dissabte a les 17h a casa contra l’UMA Antequera. L'equip espera els reforços i no vitaja fins demà mateix cap a Manzanares.

Antonio elogia el rival

El Manzanares torna a estar en dinàmica ascendent i lluita per entrar al play-off en una pols frec a frec amb Industrias i Valdepeñas. “Ja ens van guanyar al Palau i estem advertits del que són capaços”, avisa Antonio, que del rival en destaca que “tenen grans individualitats com Cortés i Juan Emilio i també compten amb un entrenador de primer nivell com Juanlu Alonso que els fa jugar com un equip, serà molt difícil”, reconeix Antonio.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut