Els derbis baten rècords d'assistència

Els derbis baten rècords d'assistència

El Barça-Industrias de diumenge passat és el partit amb més espectadors de les últimes tres temporades i de l'època post-pandèmia al Palau

La xifra de 4433 espectadors que van assistir al derbi de diumenge passat significa la millor entrada de la temporada i també supera el rècord d'espectadors en un partit de futbol sala al Palau de l'era post-pandèmia.

El curiós del cas és que l'anterior rècord d'assistència eren els 4.091 espectadors del derbi de la temporada passada. I en tercera posició ja va l'últim Barça-Xota, que va caure per festes nadalenques, amb 3888 espectadors.

Triplet del derbi

El fenomen no és nou. I és que el derbi ha estat rècord d'assistència de públic les tres últimes temporades, sent també el de la temporada 21/22 el que va registrar més públic en un partit de futbol sala al Palau aquell curs amb 3634 espectadors, empatat amb el Barça-Palma també de la 21/22 i per davant de les dues últimes finals de lliga contra Palma i contra Jaén.

La mitjana del 2024 creix fins als 3500 espectadors

Aquest 2024 el futbol sala al Palau ha arrencat amb força al Palau a nivell d'assistència de públic, amb una mitjana de 3523 espectadors per partit. Han estat quatre els enfrontaments disputats: contra Noia en el retorn de Lozano (3118 espectadors); ElPozo (3231 espectadors); Mallorca Palma Futsal (3312 espectadors); i Industrias (4433 espectadors). A destacar que en cap dels darrers 5 partits al Palau no s'ha baixat dels 3 mil espectadors, comptant que l'últim del 2023 va ser el ja esmentat partit contra Xota que va fer la segona millor entrada de la temporada i dels últims tres anys amb 3888 persones a les grades del Palau.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut