Barça - Industrias Santa Coloma: Festa blaugrana amb exhibició de La Masia (6-4)

Barça - Industrias Santa Coloma: Festa blaugrana amb exhibició de La Masia (6-4)

Els blaugranes s'han endut el triomf en el derbi amb noms com Muinelo, Puigvert o Pol Cano com a protagonistes

La Masia ha estat protagonista de la festa blaugrana! El Barça ha derrotat l'Industrias Santa Coloma per 6-4 en un derbi amb protagonisme dels joves del planter, i també de Catela. Els de Velasco han fet viure una jornada festiva al Palau Blaugrana amb els sis gols, però també amb l'oferiment de la Copa. Erick, Coelho, Antonio, Pol Cano i Catela (2) s'han apuntat els gols guanyadors per refermar la primera posició de la Lliga. 

L'afició, feliç

Abans d'aquesta victòria, la consecució de la Copa d'Espanya també ha portat un somriure a l'afició barcelonista. Els i les culers s'han pogut fotografiar amb el títol que els de Jesús Velasco van aixecar a Cartagena el passat 24 de març després de guanyar heroicament ElPozo. Sens dubte que el trofeu que ha guardat el Palau Blaugrana ha satisfet les delícies de grans i de petits. El públic assistent també ha estat protagonista per firmar una assistència de rècord, 4433, la millor de la temporada. I també per traslladar força al cinc inicial de Velasco, que ha tingut a Álvaro Muinelo com a protagonista. El 27 ha debutat amb el primer equip. 

A la pista, el derbi ha arrancat amb noblesa. L'Industrias Santa Coloma també ha reconegut el campió de la Copa amb un passadís. Les hostilitats han començat un cop la pilota ha rodat. Les aturades de Dídac i la fusta han evitat que el conjunt blanc posés el primer gol. A l'altre costat, Borja també ha aturat les escomeses barcelonistes. El debutant Muinelo ha estat un dels noms que ha testat els reflexos del porter rival. I de les aturades als gols.

Pluja anotadora

Els quirats culers han colpejat primer per elevar la felicitat de la parròquia barcelonisa, que ha comptat amb la presència de João Félix. Muinelo, Catela i Erick s'han conjuntat a la perfecció per escriure l'1-0. Una jugada a tres bandes al contracop que ha donat un avantatge efímer. Perquè els visitants han colpejat en la següent aproximació. Khalid s'ha apuntat l'empat en un context d'igualtat. Un equilibri que el Barça ha trencat amb velocitat, qualitat, energia i jugadors de La Masia. 

Una nova transició, que també ha agafat forma de billar a tres bandes, ha construït el 2-1. Aquesta vegada el protagonisme jove l'ha posat Puigvert, que ha connectat amb Matheus i Coelho. L'ímpetu barcelonista ha tingut més recompensa. Amb velocitat i precisió, Antonio ha construït el 3-1. Un resultat vibrant que s'ha augmentat amb el 4-1 de Pol Cano. El jugador del planter ha definit magistralment després d'una passada màgica de Catela. 

Els visitants retallen diferències

Miquel Feixas s'ha afegit a la festa del Palau Blaugrana. El 26 ha posat el cadenat a la porteria per donar ales al cinquè gol blaugrana. Catela ha estat el següent en afegir-se a la llista golejadora. Una nòmina que es podria haver ampliat més gràcies al joc coral dels de Velasco. Molt actius en tots els racons del parquet. La resistència ha caigut, però, amb l'entrada del porter-jugador que ha proposat Xavi Closas. Cardona s'ha apuntat el 5-2 i Víctor Ramos, el 5-3 quan quedava molta tela per tallar. 

Catela apareix, de nou, per donar aire

La classe de Catela s'ha encarregat de posar fre a la reacció dels de Santa Coloma de Gramenet. És una sort tenir el 13 inspirat. Aquest 6-3 ha semblat tallar l'actitud de rebel·lió dels blancs, més quan els culers han anat passant pàgina als constants atacs de porter-jugador. Ara bé, quan faltaven 33 segons per al final, David Peña s'ha apuntat el 6-4. Un resultat que ha estat el definitiu i ha permès al FC Barcelona sumar tres punts més al capdamunt de la classificació de la Lliga. Falten cinc jornades per a la conclusió de la fase regular i els blaugranes tenen cinc punts de marge respecte al segon de la taula. 

FITXA DEL PARTIT

Barça, 6
Industrias Santa Coloma, 4

Barça: Dídac, Erick, Touré, Catela i Muinelo -cinc inicial- Coelho, Antonio, Matheus, Tapias, Pol Cano, Puigvert i Miquel Feixas
Industrias Santa Coloma: Borja, Tolrà, Verdejo, Cardona i Povill -cinc inicial- Àlex Lluch, Hirata, Nil, Khalid, Corso, David Peña i Víctor Ramos

Gols: 1-0, Erick (min 11); 1-1, Khalid (min 12); 2-1, Coelho (min 14); 3-1, Antonio (min 15); 4-1, Pol Cano (min 20); 5-1, Catela (min 28); 5-2, Cardona (min 34); 5-3, Víctor Ramos (min 35); 6-3, Catela (min 36); 6-4, David Peña (min 39)

Àrbitres: Mayo López i Panadero Díaz-Concha. Ha amonestat amb targeta groga els locals Touré (min 19) i Pol Cano (min 20) i els visitants Àlex Lluch (min 29) i Corso (min 34)

Assistència: 4433 espectadors i espectadores

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut