Dyego, baixa pel que resta de temporada
Ofert per

Dyego, baixa pel que resta de temporada

El jugador té una lesió del tendó directe del quàdriceps de la cuixa esquerra i s’ha d’operar

La factura de la Copa torna a ser alta per al Barça de Velasco. Dyego va acabar lesionat i diu adéu a la temporada, i Adolfo arrossega molèsties a l’adductor de la cuixa dreta i es perderà el derbi per precaució. Així mateix, Pito tornarà a parar per estar en les millors condicions per a la Final Four de la Champions, que es jugarà entre els propers 3 i 5 de maig.

Dyego, adéu a la temporada

Dyego té una lesió del tendó directe del quàdriceps de la cuixa esquerra. S’ha optat per un tractament quirúrgic i l’operarà el Dr. Jordi Puigdellívol, dels Serveis Mèdics del Club, el proper dimecres dia 3 d’abril a l’Hospital de Barcelona. És baixa pel que resta de temporada.

Adolfo i Pito tornen a parar

Adolfo també va acabar amb molèsties a l’adductor de la cuixa dreta la final però les proves descarten cap lesió important, tot i que es perd el derbi per precaució. I Pito segueix amb les molèsties que arrossega al pubis i que obliguen als Serveis Mèdics del Club a dosificar la seva càrrega d’entrenaments i partits per tenir-lo disponible per a les cites clau. És baixa segura per al derbi i l’evolució en marcarà la disponibilitat. 

Set baixes per al derbi

Sense Dyego, Adolfo ni Pito, i amb les quatre baixes ja conegudes de Lozano, Ferrao, Sergio González i Álex Yepes, el Barça afrontarà el derbi amb un total de set jugadors lesionats. La meitat de la plantilla. Velasco només podrà comptar amb cinc jugadors de pista del primer equip -André Coelho, Antonio, Erick, Catela i Matheus-, i també amb els porters Dídac i Miquel Feixas. El partit serà diumenge a les 19:15h, en directe per Esport3 i FEFTV. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut