Barça - Palma: Una plaça per a la final, en joc

Barça - Palma: Una plaça per a la final, en joc

Catalans i mallorquins busquen superar les semifinals de la Copa d'Espanya de Cartagena per mantenir intactes les seves aspiracions al títol (17 hores)

El Barça de futbol sala torna a escena. Les semifinals de la Copa d'Espanya estan a punt i l'equip que dirigeix Jesús Velasco buscarà fer-se un lloc a la final. Per aconseguir aquest bitllet el repte no serà fàcil, perquè al davant hi haurà ni més ni menys que el Palma Futsal (17 hores, Palacio de los Deportes de Cartagena).

Si el Barça va derrotar el Xota en el seu partit de quarts de final (2-1), amb un doblet de Catela que va remuntar el gol inicial de Dani Saldise, els mallorquins van vèncer l'Inter en el seu corresponent partit, amb dianes dels exblaugrana Rivillos i Rómulo. Així doncs, es viurà un partidàs d'altura, que tornarà a posar a prova el conjunt culer. 

mini_2024-03-22_FCBiPALMA_04

"Arribem amb molta confiança i moltes ganes"

En la prèvia d'aquest enfrontament, Adolfo ha valorat aquest partit entre el Barça i el Palma. El jugador culer explica que "arribem amb molta confiança i moltes ganes" i que "serà una batalla molt difícil, a vida o mort". "El Palma ens exigirà el millor de nosaltres mateixos tant a nivell ofensiu com defensiu. Segur que es decidirà per petits detalls", comenta, a banda d'afegir: "Està sent una temporada molt difícil. Si no és una cosa és una altra, però l'equip està sobrevivint a totes les adversitats. Però davant d'això creixem, i espero que tinguem la nostra oportunitat de ser a la final de la Copa d'Espanya".

 

A més a més, preguntat pel seu estat físic després de superar la seva lesió, Adolfo ha assegurat que es troba bé: "Estic molt content. He estat temps fora de la pista, però ara he pogut tornar-hi. Tinc bones sensacions i vaig estar còmode amb els minuts que vaig tenir contra el Xota".

Els precedents contra el Palma

Aquesta temporada els dos equips ja s'han vist les cares en els dos partits de la Lliga. En la primera volta, a Mallorca, els de Jesús Velasco van perdre 5-4, en un partit molt entretingut i amb molts gols. Contrasta amb el de la segona volta, jugat al Palau Blaugrana fa un parell de setmanes, en què només es va anotar un gol. Va ser a favor del Barça i el protagonista no va ser molt habitual: Miquel Feixas. Un gol en el darrer minut de joc, en una de les últimes jugades, que va anar de porteria a porteria i que va fer esclatar els aficionats del fortí culer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut