Defensem el títol!

Defensem el títol!

Els blaugranes buscaran revalidar el títol aconseguit l’any passat, en la tercera edició de la Copa d’Espanya juvenil

El Juvenil del Barça de Futbol Sala disputarà aquest cap de setmana, del 22 al 24 de març, la fase final de la Copa d’Espanya a Cartagena. Els de Roger Bonet són els actuals campions de la competició, que enfrontarà als vuit primers classificats del final de la primera volta dels grups de divisió d’honor juvenil.

En la tercera edició del torneig, el destí va ser capritxós emparellant als dos últims guanyadors en els quarts de final. Barça i Aljucer ElPozo reeditaran el duel de la primera edició als quarts. En aquella ocasió, el conjunt murcià es va imposar als penals (4(2)-4(4)) i posteriorment s’emportaria el títol. Però a la final de l’any passat, novament davant de l’Aljucer ElPozo, van ser els blaugranes, liderats per Pep Ruiz a la banqueta, qui es van endur el triomf a la pròrroga, aixecant el títol de campions (4-3).

Quarts de renom

Un dels duels amb més nom de la competició tancarà els quarts de final, divendres (16.30h) al pavelló Wsell de Guimbarda. En cas de passar de ronda, el Juvenil blaugrana s’enfrontaria  en una hipotètica semifinal al vencedor del partit entre CD Universidad de Málaga i Wanapix Alagón Multiservicios AD Sala 10. Tant les semifinals, dissabte (11.00h o 12.45h), com una hipotètica final, diumenge (12.30h), es disputaran al Palacio de los Deportes.

Per l’altre cantó del quadre es troben el Galdar FS – FS Salamanca i UD Las Rozas – CD Sant Cristóbal.

Dels campions de l’any passat només repeteixen convocatòria Gerard Álvarez, Luis Medina, Roc Molins, Izan Vargas, Pol Salas, Izan Sequero i els lesionats Héctor Pastor i Jordi Sánchez. A més, l’entrenador, Roger Bonet, i el seu staff tècnic, encapçalat pel delegat Guillem Gràcia i el fisioterapeuta Albert Pujol, també comptaran amb  Pau Ramos, Manuel Atienza, Roger García, Iker Abad, Gaizka González, Eric Díaz, Joel Molina i Julen Capdevila, que completen la convocatòria.

Roger Bonet: “Afrontem la copa amb ganes de competir cada partit”

L’entrenador del Barça Juvenil disputarà la seva primera Copa a la banqueta. L’equip arriba a la fase final del torneig després de sumar dues victòries consecutives a la lliga i en un bon moment de forma.  

Tot ser els vigents campions, els blaugranes tenen clar que “hi ha equips molt potents i tots estan en un nivell similar”.  “Hem recuperat solidesa, arribem en una bona dinàmica i amb molt bones sensacions”, explica el tècnic blaugrana.

Abans de viatjar cap a Cartagena, Roger Bonet va deixar clares les claus del torneig: “anar partit a partit”. “Volem guanyar el primer enfrontament i disputar cada duel al màxim”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut