El primer dia del Barça de futbol sala a Cartagena

El primer dia del Barça de futbol sala a Cartagena

Els de Jesús Velasco han arribat aquest dimecres a la ciutat murciana, en què el dijous donaran el tret de sortida a la Copa d'Espanya contra l'Osasuna Magna

El Barça de futbol sala ja és a Cartagena. Després que aquest dimecres al matí l'expedició culer viatgés en bus cap a la ciutat murciana, l'equip de Jesús Velasco ja es concentra en la seu que aquests dies acollirà la Copa d'Espanya. 

Aquest dijous, a partir de les 18.30 hores, el Barça estrenarà una nova edició de la Copa contra l'Osasuna Magna. Serà al Palacio de los Deportes de Cartagena, escenari que els culers ja han trepitjat en la prèvia de l'enfrontament. 

Després de les sis hores i mitja de bus, el dinar i un petit descans, el Barça s'ha vestit de curt i ha trepitjat la pista. Allà s'ha pogut exercitar amb tots els disponibles. Cal recordar que són 13 els jugadors que formen part d'aquesta convocatòria, amb les novetats de Pito i Adolfo i els jugadors del filial Pol Cano, Mamadou Touré i Harrison Santos.

2024-03-20_SORTIDAFCBFUTSAL_11

Dyego: "Estem molt motivats davant d'aquest repte"

Abans de l'entrenament, el segon capità ha volgut expressar com arriba l'equip a aquesta Copa d'Espanya. Ha confirmat que arriben cansats pel calendari exigent, però ha assegurat que el grup està perfectament preparat per competir: 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut