Betis - Barça: Es retroben amb la victòria (1-3)

Els gols de Dyego (2) i Adolfo fan que el Barça torni de Sevilla amb els tres punts abans d'una sèrie de partits de màxima exigència

El Barça torna al camí de la victòria després de superar la visita a la pista del Betis (1-3) amb el doblet de Dyego i la diana de la sentència d'Adolfo i seguirà una jornada més com a líder de la lliga.

Inici fulgurant

Aquells que hagin arribat tard al partit és possible que s'hagin perdut el primer gol, obra d'un Dyego que no es cansa d'encarar, driblar i afusellar porteries rivals, avui la de Molina (0-1, min. 3). Però abans del gol del brasiler, els locals ja havien tingut un parell d'ocasions i, ell mateix, ja havia avisat pràcticament en la jugada anterior.

Després del gol, el volum de les ocasions ha baixat, sobretot per part del Barça, que ha tornat a tenir una convocatòria marcada per la presència de tres jugadors del filial i només set jugadors de camp del primer equip. Jesús Velasco els ha introduït a tots en la rotació i el partit ha arribat al descans sense més moviment en el marcador.

Dídac, enorme

Principalment, gràcies a un Dídac inspiradíssim sota pals per estripar tots els intents verd-i-blancs d'empatar. Almenys, a la primera part, perquè la segona ha començat com ho havia fet la primera, amb un gol. En aquest cas, del Betis. L'exblaugrana Lin, incansable, ha fet una gran jugada per banda i ha posat la pilota al cap de Carrasco, que ha rematat a plaer (1-1, min. 22).

image00031

I la resposta blaugrana ha estat la millor possible, amb un altre gol de Dyego. En aquesta ocasió, generada per Adolfo i Erick per a que el 7 marquès a plaer (1-2, min. 24) i el Barça recuperés l'avantatge en el marcador. A punt ha estat d'ampliar-se amb una ocasió de Touré que Pedro Toro ha tret sota pals quan la pilota ja havia superat el porter.

Adolfo signa la sentència

El que no han pogut treure ha estat el gol d'Adolfo que, ha recollit una passada de quarterback de Dídac, ha esquivat la sortida de Molina i ha definit sense angle amb un xut que després de rebotar en Lin ha acabat a dins (1-3, min. 32).

Amb dos gols de marge, el Barça ha fet un pass de gegant cap a la victòria, i tot i que Antonio ha enviat un xut al pal i Catela s'ha quedat molt a prop del quart, els culers han defensat a la perfecció l'atac de 5 durant cinc minuts per amarrar del tot una victòria balsàmica després de caure a casa pocs dies abans.

Setmanes decisives a la vista

A més, guanyar és la millor forma d'encarar tot el que ve, que no és poc. L'Inter visita el Palau el cap de setmana que ve, i després, desplaçament a Riga per jugar la ronda èlit de la Champions on volen assegurar-se un bitllet per a la Final Four.

Fitxa del partit

Betis: 1
Barça: 3

Betis: Molina, Otero, Lemine, Lin i Carrasco - cinc inicial - Raúl Jiménez, Pedro Toro, Roger, Ivi, Pablo Muñoz, Piqueras, Raúl López, Povea i Starna

Barça: Dídac, Coelho, Erick, Dyego i Adolfo - cinc inicial - Catela, Aniol, Pito, Touré, Antonio i Martí.

Gols: 0-1, Dyego (min. 3); 1-1, Carrasco (min. 22); 1-2, Dyego (min. 24); 1-3, Adolfo (min. 32)

Àrbitres: Delgado Sastre i Martínez Flores. Han amonestat Catela, del Barça.