Barça - Jaén: A un triomf del títol de Lliga (5-2)

Els de Jesús Velasco posen el 2-0 a la sèrie i viatjaran a Jaén amb l'objectiu de sumar un nou triomf i sentenciar el campionat

El Barça de futbol sala es troba a només un partit de guanyar la Lliga. I, ara, tindran fins a tres oportunitats per aixecar el títol de campions. Podrà ser a Jaén, o el divendres 22 o el diumenge 25, o si no el dimecres 28 al Palau Blaugrana. Després del segon partit de la sèrie final, els de Jesús Velasco s'han guanyat el dret a tenir aquest privilegi, després del segon triomf en dos dies contra el conjunt andalús. Perquè a la victòria per 3-2 de dissabte s'hi ha sumat la d'aquest dilluns, aquest cop per 5-2. Els gols, obra de Pito, Matheus, Ferrao, Dyego i Sergio González, han permès al Barça fer el 2-0.

Superioritat des de l'inici

El Barça ha començat el partit molt concentrat i amb una gran solidesa. El domini, a més, s'ha transformat en tres gols en el primer temps que han aplanat el camí del triomf per als culers. Els protagonistes, Matheus, Pito i Ferrao, que ja van marcar en el primer partit d'aquesta sèrie final i que aquest dilluns han tornat a repetir.

Primer, una paret de Matheus amb Pito que el mateix Matheus ha acabat enviant al fons de la xarxa per obrir la llauna (1-0, min 11). Dos minuts després, una jugada individual de Pito ha fet aixecar tothom de la cadira, quan s'ha escapolit de tots els rivals, fins i tot del porter, i ha ampliat diferències (2-0, min 13). Just abans del descans, concretament a 21 segons per al final de la primera part, una acció individual de Ferrao, també molt encertat, ha fet el 3-0 (min 19) amb què els dos equips han marxat cap als vestidors.

El triomf es tenyeix de blaugrana

A la represa, a més, l'expulsió de Nem i la superioritat de 2 minuts del Barça ha estat aprofitada per Dyego, que ha rematat amb un toc subtil una gran passada per fer més gran el resultat (4-0, min 27). Poc després, Sergio González ha tornat a moure el marcador amb una rematada a porta buida (5-0, min 29).

A partir d'aquí el Jaén ha reduït diferències mitjançant Alan Brandi i Espíndola, però el triomf no s'ha escapat i el 2-0 ha estat una realitat.

LA FITXA

BARÇA, 5

JAÉN, 2

Barça: Dídac, Ortiz, Catela, Sergio González, Pito -cinc inicial- Antonio, Dyego, Ferrao, Harrison, André Coelho, Matheus, Marcenio.

Jaén: Espíndola, Attos, Míchel, César, Alan Brandi -cinc inicial- Henrique (ps), Renato, Chino, Nem, Pablo Taborda, Wanderson, Mauricio.

Gols: 1-0, Matheus (min 11). 2-0, Pito (min 13). 3-0, Ferrao (min 19). 4-0, Dyego (min 27). 5-0, Sergio González (min 29). 5-1, Alan Brandi (min 33). 5-2, Espíndola (min 39)

Àrbitres: Carlos Rodrigo Miguel, Fermín Ángel Sánchez-Molina Tapiador. Ha amonestat el local Dyego i els visitants Míchel, Espíndola, Attos. A més, ha expulsat amb doble groga Nem.

Assistència: 3.572 espectadors i espectadores al Palau Blaugrana.