El Barça, amb representació al podi en el campionat Open de Gipuzkoa

El Barça, amb representació al podi en el campionat Open de Gipuzkoa

Elsa Bonet acaba primera en la categoria Novice Advanced i Ariadna Gupta segona en la categoria Junior ISU

El Barça de patinatge en posicions de podi en les dues categories de l’Open de Gipuzkoa. Aquesta prova, celebrada a San Sebastian i puntuable per la Lliga Nacional de Patinatge va comptar amb la participació de 6 representants blaugranes: 4 en la categoria Novice Advanced i dos més en la categoria Junior ISU. 

Elsa Bonet va quedar en primera posició en la categoria Advanced, on també hi participaven les seves companyes Eva Medina (quarta classificada), Emilia Giniatova (desena) i Mariona Cairo (onzena). 

En la categoria Junior, Ariadna Gupta, tot i la seva estrena en aquesta categoria, va situar-se al segon calaix del podi, mentre que Guiu Oliver va finalitzar en una meritòria quarta posició.

Aquesta prova va servir com a preparació del Campionat d’Espanya Absolut que tindrà lloc a Logronyo el proper 15 de desembre. 

Per altra banda, cal destacar l’absència de dos dels patinadors blaugranes que no hi van participar per un bon motiu. La convocatòria amb la RFEDH per competir en un campionat Internacional celebrat a Dortmund (Alemanya) i que va deixar a Mahery Randrianarivony en una molt bona vuitena posició en la categoria Junior i al seu company, Euken Alberdi classificat en sisena posició en categoria Senior. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut