El futur Estadi, protagonista al debat

El futur Estadi, protagonista al debat "De la Copa Amèrica a l'Spotify Camp Nou. Actualitat dels principals projectes urbanístics"

La nova llar blaugrana, la Copa Amèrica i l’estació de la Sagrera han estat els tres focus urbanístics d’un col·loqui en què s’han exposat alguns dels principals detalls de l’Estadi, que es convertirà en una referència arquitectònica per a la ciutat i per al món

El projecte del futur Spotify Camp Nou ha estat uns dels protagonistes d’una sèrie de debats i esdeveniments organitzats per Consentino City Barcelona, conjuntament amb Only Media News, i la col·laboració del programa Perspectiva - L'arquitectura a Catalunya Ràdio, entorn de l’evolució de l’arquitectura, la construcció i l’urbanisme a la ciutat. El futur Estadi, la Copa Amèrica i l’estació de la Sagrera han estat els tres focus urbanístics d’un col·loqui en què ha participat el director de l’oficina tècnica de l’Espai Barça, Lluís Moya.

Sota el nom #ReinventingTheBuilding “De la Copa Amèrica a l’Spotify Camp Nou. Actualitat dels principals projectes urbanístics” s’han exposat cadascuna de les singularitats dels diferents projectes, donant a conèixer i aprofundint en aquests pols d'atracció del sector, de la mà dels principals protagonistes que lideren les transformacions de la ciutat. Juntament amb Lluís Moya, també hi han participat David Pino, director general del Port de Barcelona, Lucía Ferrater, de l’Office of Architecture in Barcelona, Fermín Vázquez, fundador de b720 Fermín Vázquez Arquitectos, i Maria Buhigas, arquitecta en cap de l’Ajuntament de Barcelona.

El director de l’oficina tècnica de l’Espai Barça ha exposat alguns dels principals detalls de la nova llar del barcelonisme, que es convertirà en una referència arquitectònica per a la ciutat i per al món. Moya ha detallat les singularitats de l’Espai Barça i la gran transformació que hi haurà a les instal·lacions del FC Barcelona al barri de les Corts. Millorar la integració de l'Estadi al veïnat i la ciutat, així com promoure una mobilitat més sostenible, socialment responsables i amb mesures per contribuir a la preservació del medi ambient són aspectes clau del projecte i que s’han tingut en compte en el desenvolupament del seu disseny.

De la mateixa manera s’han exposat també les singularitats dels projectes de la Copa Amèrica i l’estació de la Sagrera, amb l'objectiu d'aprofundir en les tendències, propiciant el seu coneixement, difusió i reflexió.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut