El president Joan Laporta inaugura l'onzena edició de la Barça Academy World Cup

El president Joan Laporta inaugura l'onzena edició de la Barça Academy World Cup

2.000 nens i nenes acompanyats per les seves famílies participen en l’acte d’inauguració

Ni la pluja ha aconseguit interferir en la celebració de la Barça Academy World Cup d’enguany. L’Estadi Johann Cruyff s’ha omplert amb jugadors dels diversos països participants, tots amb ganes de començar el torneig a la Ciutat Esportiva.

S’ha inaugurat l’esdeveniment i s’ha donat la benvinguda a l’estadi amb la participació dels castellers de Sant Feliu de Llobregat i de Molins de Rei, acompanyats de música i un ambient excepcional al camp. A continuació, els equips participants han anat fent la seva entrada a les graderies, sota la cançó que ells mateixos havien triat a les seves respectives Academies.

Un cop tothom estava present, s’ha donat pas als discursos i parlaments. Benny Megreli, director de la Barça Academy, Sergi Barjuan, director esportiu de la Barça Academy i el president del FC Barcelona, Joan Laporta, han agraït la presència de totes les persones assistents. A més, l’acte ha comptat amb Rafa Yuste, vicepresident esportiu del Club, i Mariona Caldentey, la jugadora del Barça Femení que és la padrina de l'edició d’enguany. Posteriorment, nens i nenes representants de les diferents Academies han llegit el manifest en què es comprometen a jugar amb honor i de manera esportiva.

Reconeixement dels 10 anys

Aquest any, les Academies de Singapur i la República Dominicana celebren el seu 10è aniversari i és per aquest motiu que el Club ha volgut fer-los un reconeixement i el president Joan Laporta les ha obsequiat a totes dues amb una samarreta i un braçal dissenyat per a l’ocasió. Per la seva banda, les Barça Academies de Rabat, el Kirguizstan i Zúric i els Camps de  Luxemburg,  Bèlgica i Paraguai han fet el seu debut aquest any en el torneig.

A més, en aquesta onzena edició de la Barça Academy World Cup és important destacar l’increment de la presència de jugadores femenines, atès que s’ha passat de deu equips en l'edició passada als 18 d'aquest any i més de 170 jugadores.

Era l’hora de començar a disputar els partits!

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut