Un diumenge per emmarcar

Un diumenge per emmarcar

El Barça femení, el bàsquet i el Barça Atlètic van guanyar els seus corresponents partits de Lliga i el futbol sala es va alçar com a campió de la Copa d'Espanya

Diumenge rodó pels aficionats del FC Barcelona. Quan es diu que el Barça és "més que un club" són, també, per fites com aquestes. Quatre dels cinc equips que aquest diumenge van disputar un duel es van alçar amb la victòria. En l'equació tan sols va faltar el triomf de l'hoquei que va caure davant del Liceo per 3-1 posant així punt final a una ratxa de 55 partits imbatuts.

La resta, el Femení, el Bàsquet, el Futbol Sala i el Barça Atlètic van segellar triomfs que van més enllà d'una simple victòria en les competicions estatals.

El futbol sala es va alçar campió

La setena Copa d'Espanya ja és a les vitrines del Club. El conjunt de Jesús Velasco va derrotar al Pozo Murcia en una final d'infart que es va decidir als penals (3-3,4-2). El partit va ser complicat, ja que el combinat murcià sempre va anar per davant, però el Barça mai va perdre l'esperança d'aixecar el trofeu. El gol de Catela en un doble penal a segons pel xiulet final va forçar la pròrroga. El temps extra va acabar amb el 0-0 i es va disputar, de nou, una tanda de penals que va caure a favor del conjunt blaugrana gràcies a l'actuació de Miquel Feixas aturant un penal.

2024-03-24_FCBFUTSALvsElPOZO_131

Triomf en el Clàssic femení

Els tres punts sempre se celebren, però encara més si s'aconsegueixen en un Clàssic. Les blaugranes van derrotar al Reial Madrid (0-3) gràcies als gols de Rolfö, Aitana i Graham; completant així la trilogia de victòries contra el conjunt blanc aquesta temporada (3/3). Gràcies als tres punts, les blaugranes van ampliar la seva distància en la classificació que ja s'enfila fins els 12. A més, sumen la 14 victòria en 14 clàssics disputats concedint tan sols 6 gols.

IMG_4828

El Derbi es va tenyir de blaugrana

La victòria de l'equip de bàsquet, també va ser motiu de celebració. Els blaugranes van derrotar el Joventut de Badalona (75-93) en un derbi capitanejat per Dario Brizuela (18p), Satoransky (15p), Abrines (11p) i Ricky Rubio (9p). Un triomf molt desitjat per seguir el rastre de les posicions capdavanteres de la taula de la classificació domèstica, però també per a refer-se de les dues derrotes europees de la setmana passada i afrontar amb bones sensacions aquest tram final de competició.

_SG_5451

El Barça Atlètic, en ratxa

El conjunt de Rafa Márquez va sumar una nova victòria i ja acumula 10 partits sense conèixer la derrota. El filial blaugrana va vèncer al Cornellà amb un gol de Diego Percan i se situen en segona posició només un punt per sota del líder, el Deportivo.

_MGA0559

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut