Insígnies d’or per a una quarantena de socis i sòcies

Insígnies d’or per a una quarantena de socis i sòcies

Acte de lliurament amb el president Joan Laporta i el directiu de l'Àrea Social, Josep Ignasi Macià. Entre els homenatjats, l'expresident de l'ACB Eduard Portela i la seva esposa, Maria Planas, que va ser jugadora i entrenadora de bàsquet

Continuen els actes de lliurament d'insígnies als socis i sòcies del FC Barcelona a l'Auditori 1899. Aquesta tarda de dijous, 41 han rebut la insígnia d'or del Club, després de mig segle de fidelitat, de mans del president Joan Laporta. També hi ha assistit Josep Ignasi Macià, directiu responsable de l'Àrea Social. Entre els socis i sòcies que han rebut la insígnia d'or del Club hi havia l'expresident de l'ACB i l'ULEB Eduard Portela, i la seva dona, Maria Planas, que va ser jugadora i entrenadora de bàsquet.

Com és habitual, el president ha subratllat en el seu discurs el compromís adquirit per aquest grup de socis i sòcies, que va començar durant els anys setanta del segle XX, en plena dictadura franquista. “Heu crescut amb el Barça i, gràcies a vosaltres, el Barça s’ha fet gran”, ha manifestat Laporta, destacant la importància del col·lectiu social blaugrana en la grandesa del Club. “Aquest és un acte de reconeixement molt senzill, però amb una gran càrrega simbòlica”, ha dit també el president, a més d’enviar un missatge il·lusionador amb el nou Spotify Camp Nou, “que serà el millor estadi del món”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut