Mor Horaci Seguí, referent del fotoperiodisme esportiu del nostre país

Mor Horaci Seguí, referent del fotoperiodisme esportiu del nostre país

El seu nom ha estat sempre vinculat al Barça per la relació que va tenir amb el Club durant quaranta anys, des del 1963 al 2003

Ha mort Horaci Seguí. Nascut a Barcelona el 5 d'abril del 1930, Horaci Seguí va ser pioner de la fotografia d'espectacles a finals de la dècada dels anys 50 i un referent del fotoperiodisme esportiu del nostre país. Malgrat la seva extensa producció en altres àmbits, el seu nom ha estat sempre vinculat al Barça per la relació que va tenir amb el Club durant quaranta anys, des del 1963 al 2003. Durant aquest temps va arribar a acumular al voltant de 250.000 fotografies de temàtica blaugrana, tant seves com del seu germà Rafa Seguí. Aquestes imatges van ser publicades en nombroses publicacions en sèrie i monografies, entre les quals destaquen la 'Revista Barça' i la 'Revista Barcelonista'.

L’any 2006 el FC Barcelona va adquirir el fons fotogràfic blaugrana dels germans Seguí, un extraordinari recull en imatges de la història del Barça durant quatre dècades. Actualment, aquest fons està dipositat al Centre de Documentació i Estudis del Club.

A continuació oferim un recull d’algunes de les millors fotografies d’Horaci Seguí durant la seva etapa al Club.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut