Gràcies, Isaac!

Gràcies, Isaac!

El tècnic català s’acomiada del Barça CBS, després de sis exitoses temporades

De bon matí, a la pista de bàsquet de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, Isaac Fernández s’ha trobat amb jugadores, directius i staff del Barça CBS per donar per finalitzada la temporada i per poder dir adéu a la que ha esta casa seva durant sis temporades.

Acompanyat del directiu responsable de les Seccions Amateurs del FC Barcelona, Mikel Camps, del responsable del Bàsquet Femení del CB Santfeliuenc, Xavier Muñoz, i de la directora esportiva del Barça CBS, Núria Martínez, Fernández s’ha acomiadat del Club, de les jugadores, l’staff i l’afició, en un emotiu vídeo que acompanya la notícia.

Creixent cada dia

Amb una llarga experiència com a entrenador de bàsquet femení, Isaac Fernández aterra en el projecte del Barça CBS, a la temporada 2018/19. Jugant la segona categoria del bàsquet estatal, arriben a la Fase d’Ascens però no aconsegueixen pujar.

A la següent temporada finalitzen sisenes i cal esperar a la temporada 2020/21, en què l’equip està invicte tota la temporada i només perd el partit de l’ascens. Un cop massa dur per la gran feina feta.

Però el millor estava per arribar. La marxa de l’equip a la 2021/22 va ser excel·lent i es proclamaven campiones de la LF Challenge i ascendien directament a la màxima categoria estatal.

El primer any a la Liga Femenina Endesa, amb Isaac Fernández al capdavant, el Barça CBS es va erigir com l’equip revelació: primera temporada, semifinals de Copa i semifinals de Lliga. Una recompensa al treball ben fet des de la banqueta de Fernández.

A l’actual temporada, les lesions han marcat la classificació de l’equip. Un equip que s’ha sabut sobreposar a tots els problemes físics i amb un planter treballador i una direcció tècnica acurada, han mantingut l’equip a l’elit estatal.

Sis temporades amb Isaac Fernández, han vist el creixement, la pujada i la consolidació del projecte del bàsquet femení blaugrana i només queda dir de nou GRÀCIES, ISAAC!!!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut