Barça - Olympiakos als quarts de final de l'Eurolliga

Barça - Olympiakos als quarts de final de l'Eurolliga

Amb la victòria dels grecs en l'enfrontament directe d'aquest vespre, l'equip dirigit per l'exblaugrana Georgios Bartzokas és el rival culer per un lloc a la Final Four

El Barça ja coneix el seu rival als quarts de final de l'Eurolliga, i aquest és l'Olympiakos. El conjunt grec ha guanyat l'enfrontament directe contra el Fenerbahce (84-81) que atorgava la cinquena plaça de la lliga regular i serà l'obstacle dels culers en la seva recerca de la Final Four. Dirigits per un exentrenador blaugrana com Georgios Bartzokas, han acabat amb un balanç de 22 victòries i 12 derrotes però han finalitzat amb un estat de forma espectacular, sumant 10 victòries en els últims 11 partits de la competició. Pel que fa al balanç directe, el Barça es va imposar en els dos partits, tant a territori grec (68-77) com al Palau Blaugrana (86-78).

Precisament al Palau Blaugrana s'obrirà aquesta eliminatòria de quarts de final, amb la condició dels de Roger Grimau com a caps de sèrie de l'encreuament després de finalitzar la Lliga regular en quarta posició. No caldrà esperar molt per als dos primers partits de la sèrie a feu culer, ja que el 23/24 d'abril es disputarà el duel inaugural, mentre que el 25/26 d'abril es jugarà el segon, abans de viatjar cap a Grèciaon es disputaran el tercer i, en cas de necessitat, també el quart partit. Si després dels dos partits a domicili l'eliminatòria segueix empatada a dos, el cinquè i definitiu enfrontament tornarà a ser a Barcelona el dia 7 o 8 de maig.

El 'factor Palau" sempre té una importància superlativa, i el Barça necessita l'escalf de tots els culers per a poder ser a la Final Four de Berlín lluitant per a alçar-se com a campions d'Europa. Per això, els seguidors blaugrana ja poden comprar el 'Pack Playoff' per gaudir dels dos o tres partits que es viuran al Palau en aquests quarts de final. El preu, que va a partir dels 93€, suposa un estalvi del 30% respecte a la compra de les entrades per als partits de forma individual. A més, els socis tenen un 20% de descompte per a adquirir aquests packs.

Pel que fa a les entrades individuals per al primer partit, aquestes parteixen dels 37€. A més, gràcies al codi FCB25, existeix un 25% de descompte en la compra de tres o més entrades. Per últim, per a viure l'experiència completa també hi ha disponible l'entrada VIP, a partir de 84€. Això no és tot, ja que, tant en la compra dels packs com de les entrades individuals, tots aquells que vagin a veure el primer partit de l'eliminatòria tindran un regal especial, una bufanda que, amb el lema de "Camí cap a Berlín", acabarà d'empènyer els culers cap a la victòria.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut